Η επιδεικτική αποχώρηση της Παπακώστα όταν ο Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η επιδεικτική αποχώρηση της Παπακώστα όταν ο Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα!Τετάρτη, Μάιος 10, 2017 - 17:58

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Συνέχεια χθες στη Βουλή στην (πολύχρονη) κόντρα των δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια». Η κόντρα Αδωνη Γεωργιάδη και Κατερίνας Παπακώστα είναι παλιά και διαχρονική.

Και χθες, με το που πήγε να ανέβει στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος, η Κατερίνα πήρε την ωραία εσάρπα της (δώρο φίλου της πολιτικού) και έφυγε επιδεικτικά. Προφανώς η... κατήχηση του Αδωνη δεν είναι του γούστου της!

Aλλωστε και το 2013, όταν ως υπουργός Υγείας ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει το χαρακτηριστικό «αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα», η έκρηξη της βουλευτού στα όσα άκουσε ήταν μεγάλη. «Τι σχέση έχουν οι απάνθρωπες και ανοίκειες δηλώσεις του υπουργού Υγείας με το ήθος και τις αξίες της παράταξής μου; Λυπάμαι για λογαριασμό του» είχε δηλώσει τότε η βουλευτής.

Είναι σαν δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα και φοβάμαι ότι δεν είναι οι μόνοι...

Τριπλό χαμόγελο στον φακό

Οι δύο «Θεσσαλονικάρχες» βουλευτές Ελενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης και ένας Σερραίος, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, χαμογελούν στον φακό, το πιθανότερο για την επιτυχία που είχε η παρουσίαση του βιβλίου «Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015», που έγινε προχθές στο Βελλίδειο και εξελίχθηκε σε πολιτική συγκέντρωση. Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πλήθους Θεσσαλονικέων, αναλύθηκε η επίμαχη περίοδος της κρίσης. Το θέμα είναι ποια μαθήματα πάρθηκαν στο φοβερό αυτό διάστημα της ένδειας, που δυστυχώς συνεχίζεται.

Τα είπαν για λίγο

Δύο παλιοί φίλοι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, συναντήθηκαν στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Χθες ήταν η Ημέρα της Ευρώπης και γιορτάστηκαν τα 40 χρόνια της Αντιπροσωπίας στην Ελλάδα και τα 60 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης. Εκεί βρέθηκαν και τα είπαν λιγάκι στο παρασκήνιο.

(!)

Κουφέτα για την οικογένεια Μητσοτάκη αυτό το καλοκαίρι. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύονται, όπως μαθαίνουμε, στις αρχές Ιουνίου και μάλιστα ο γάμος θα γίνει στη Σαντορίνη. Τα ερωτευμενάκια, που περιμένουν και παιδάκι, όπως ανακοίνωσε η δημοσιογράφος προ ημερών, προχωρούν τη ζωή τους, με τη Σία, που είναι τριών μηνών έγκυος, να ψάχνει το νυφικό της. Η Σαντορίνη είναι το νησί που λέγεται ότι έγινε στο παρελθόν και η πρόταση γάμου, οπότε σηματοδοτεί τη νέα αρχή του ζευγαριού.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα