Η έπαυλη του Τομ Χανκς «στο σφυρί»
Στο σφυρί βγάζει την έπαυλή του στο Λος Αντζελες, η οποία έχει συνδεθεί με τον γάμο του με τη Ρίτα Γουίλσον, ο Τομ Χανκς. Ο 56χρονος πρωταγωνιστής που ζει με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του στη συγκεκριμένη κατοικία από το 1988, οπότε και παντρεύτηκαν, ζητεί 5.250.000 δολάρια από τον όποιο επίδοξο αγοραστή.
Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι βαρέθηκε το ισπανικό στυλ της πολυτελούς έπαυλης, που βρίσκεται σε μια από τις πιο exclusive περιοχές του Pacific Palisades, σε βαθμό που δεν στέκεται στις αναμνήσεις της κοινής του ζωής που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του. Και δεδομένου ότι καταλαμβάνει 585 τ.μ. και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πέντε λουτρά και μπουντουάρ, έχει πάρα πολλές... γωνιές! Το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι, ιδιωτικό σαλόνι ομορφιάς, ενώ από τη βεράντα του μπορεί να απολαύσει κανείς τη θέα του ωκεανού. Περιγράφεται από το γραφείο ακινήτων που έχει αναλάβει την πώλησή του ως «μια θρυλική βίλα που είναι καλά προστατευμένη πίσω από τοίχους και φράκτες, οι οποίοι εξασφαλίζουν προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα». Η έπαυλη αυτή έχει χτιστεί το 1929 με αποτέλεσμα να φέρει έντονο το πνεύμα της αισθητικής εκείνης της εποχής, μέσα από πινελιές όπως οι διακοσμημένες καμάρες και τα ζωγραφισμένα ταβάνια με τους πολυελαίους. Ωστόσο ως το μεγαλύτερο ατού του σπιτιού παρουσιάζεται το γεγονός ότι διαθέτει πολλά σημεία πρασίνου μέσα κι έξω από αυτό τα οποία είναι γεμάτα ευωδιαστά λουλούδια.
Το ζεύγος Χανκς - Γουίλσον επιδίδεται με άνεση στην αγορά ακινήτων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη χώρα μας. Κοντά στην έπαυλη που πουλούν στην ίδια περιοχή αγόρασαν πριν τρία χρόνια μια πιο σύγχρονη πολυτελή κατοικία έναντι 26.000.000 δολαρίων, ενώ έχουν ακόμα ένα σπίτι που αγόρασαν το 2010 έναντι 1.450.000 δολαρίων. Επίσης, διαθέτουν από το 1991 μία ακόμα έπαυλη στο Μαλιμπού. Στην Ελλάδα, τέλος, εκτός από το σπίτι που έχει εδώ και πολλά χρόνια στην Αντίπαρο όπου κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, το ζευγάρι χτίζει τώρα σπίτι και στην Πάτμο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Διαζύγιο – βόμβα γνωστού παρουσιαστή
- Δημοσκόπηση ALCO: ΝΔ 24,2%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5% και η Χρυσή Αυγή στο 12,5%
- Τατιάνα Στεφανίδου: Κάνει απολογισμό της χρονιάς: «Βγάλαμε θέματα 100% Τατιάνα»
- Αυτό είναι το «καταφύγιο» της Ελένης Μενεγάκη στην παραλία στα Άχλα [εικόνες]
- Έξαλλοι οι Τούρκοι τηλεθεατές με την νέα «Χιουρεμ»!
- Η Αργυρώ σου μαθαίνει πως να φτιάξεις εύκολα σπιτική μπόμπα τυριού
- Η έπαυλη του Τομ Χανκς «στο σφυρί»
- Διαβάστε ποιο σήριαλ θα διαδεχτεί τα «Κλεμμένα Όνειρα»
- [LIFESTYLE] Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα William
- Ζέττα Μακρή: Μια Ζωή σαν τριαντάφυλλο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Τελευταία Νέα Espresso
- Η έπαυλη του Τομ Χανκς «στο σφυρί»
- Προβλέψεις για 30/6
- «Επιφοίτηση» με γιόγκα και non stop πάρτι
- Ζέττα Μακρή: Μια Ζωή σαν τριαντάφυλλο
- Η Βραζιλία των μεγάλων αντιθέσεων
- Αέρας ανανέωσης σε ξενοδοχεία-θεσμούς των Κυκλάδων
- Μπήκαν στα... άδυτα του CERN
- Γέφυρες στη ΔΗΜΑΡ από τον cool Αλέξη
- Η μαζορέτα που είναι εξπέρ στα γατόψαρα!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Έβαλαν φωτιά στο Glastonbury Festival οι Rolling Stones (full concert video)
- SOS! Προσοχή στον ιό των 100 ευρώ!
- Πάμε να παίξουμε μπάλα μέσα σε μια μπάλα; (video)
- Μανώλης Αναγνωστάκης: φεύγει από το Mega;
- Λάκης Γαβαλάς: Ακόμη δε βγήκε απο τη «στενή» και γιόρτασε με τούρτα την αποφυλάκισή του
- Διαζύγιο – βόμβα γνωστού παρουσιαστή
- Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου-Σαμαρά για τις δηλώσεις Βορίδη
- Δές τις πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες της Φαίης και του Γιώργου .
- [ΜΟΥΣΙΚΗ] Έκλεισε με ένα μεγάλο χειροκρότημα η μεγάλη συνεργασία των Καρρά - Πάολα - Παντελίδη...
- Η Τ.Στεφανίδου για την σχέση της με το star.Ποιό το τηλεοπτικό της μέλλον.