Η Ελλη Γελεβεσάκη του «My style rocks» αποκάλυψε τι έκανε όταν «έπιασε στα πράσα» σύντροφό της να την κερατώνει

SHOWBIZΗ Ελλη Γελεβεσάκη του «My style rocks» αποκάλυψε τι έκανε όταν «έπιασε στα πράσα» σύντροφό της να την κερατώνειΠαρασκευή, Νοέμβριος 16, 2018 - 15:58

❱❱ Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Σε ποιον αναφερόταν, άραγε, η Ελλη Γελεβεσάκη, πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα...

... όταν αποκάλυπτε στον αέρα του «My style rocks» ότι στο παρελθόν έπιασε επ’ αυτοφώρω σύντροφό της να την απατά;

Το μοντέλο έκανε την «πικάντικη» αποκάλυψη on camera,

με αφορμή την εμφάνιση της συμπαίκτριάς της Ιωάννας Σιαμπάνη, που την είχε εμπνευστεί από μία κοπέλα η οποία «τσάκωσε» τον σύντροφό της με ερωμένη και αντέδρασε με ακραίο τρόπο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχασε την ευκαιρία και ρώτησε τις κοπέλες αν έχουν πιάσει επ’ αυτοφώρω κάποιον σύντροφό τους με άλλη γυναίκα. Καμία άλλη δεν απάντησε, πέραν της Ελλης Γελεβεσάκη, η οποία ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. «Εγώ ήμουν κυρία, τον παρακολούθησα, μπήκα στην πολυκατοικία, κατέβηκα στον φωταγωγό και του πέταγα πέτρες για να καταλάβει ότι τον είδα» είπε η παίκτρια του reality μόδας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του συγκεκριμένου συντρόφου της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για το παρελθόν της όμορφης Ελλης, καθώς από το 2011 ήταν ζευγάρι και στη συνέχεια σύζυγος του γοητευτικού Γιώργου Μανίκα, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και έναν γιο, τον Αγγελο Ιωάννη, πριν αποφασίσουν και οι δυο να χωρίσουν πριν από ενάμιση χρόνο. Οπότε, είναι δύσκολο να... εντοπίσουμε τον άπιστο!

Keywords
Τυχαία Θέματα