Η Ελένη Βαΐτσου του «Μπρούσκου» στα δίχτυα απατεώνων!

SHOWBIZΗ Ελένη Βαΐτσου του «Μπρούσκου» στα δίχτυα απατεώνων! Δευτέρα, Αύγουστος 14, 2017 - 13:12

Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκου» ξέσπασε με αφορμή σελίδα-μαϊμού στο facebook με το όνομά της

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε η Ελένη Βαΐτσου! Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «Μπρούσκο», που απασχολεί σπάνια τα μέσα ενημέρωσης, αφού προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους σε θέματα που δεν αφορούν τη δουλειά της, τούτη τη φορά δεν άντεξε. Ξέσπασε μέσα από τα προσωπικά της social media,

ξεσκεπάζοντας μια Βαΐτσου-μαϊμού!

Η δημοφιλής ηθοποιός έγινε έξαλλη, μόλις πληροφορήθηκε την ύπαρξη ψεύτικης σελίδας με το όνομά της στο facebook.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι απλά, αν ο διαχειριστής/ρια της εν λόγω fake σελίδας δεν απαντούσε κιόλας σε μηνύματα για λογαριασμό της Ελενας, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα. Το έμαθε όμως, γεγονός που την αναστάτωσε πολύ, διακόπτοντας δυσάρεστα τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη.

Ποιος κρύβεται

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ να κάνετε μια αναφορά στη συγκεκριμένη ψεύτικη σελίδα, που όποιος τη διαχειρίζεται έχει το θράσος να απαντάει και σε μηνύματα, προσποιούμενος εμένα» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο η κοροϊδία προς όλους όσοι πιστεύουν πως μιλούν μαζί μου, δεν είναι μόνο η εκμετάλλευση του ονόματός μου, αλλά είναι και κάτι επικίνδυνο, αφού δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω. Θεωρώ απαράδεκτο και προβληματικό να προσποιείσαι κάποιον άλλον και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Προσοχή, μη στέλνετε σε μηνύματα τηλέφωνα και άλλα προσωπικά σας στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα της Ελένης είναι να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε περίπτωση που ο άγνωστος απατεώνας συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το όνομά της μέσα από τον ψεύτικο λογαριασμό στο δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι τότε συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη, αναρτώντας στο Instagram ειδυλλιακές εικόνες από αυτές.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα