Η Ελενα αγκαλιά με την αδερφή της (μετά την ορκωμοσία της)

SHOWBIZΗ Ελενα αγκαλιά με την αδερφή της (μετά την ορκωμοσία της)Τετάρτη, Μάιος 20, 2015 - 14:23

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν με έκπληξη είδαν χθες το πρωί να μπαίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών η εντυπωσιακή Ελενα Παπαβασιλείου. Ντυμένη

στα μπλε, με ψηλές γόβες, γυαλιά ηλίου-καθρέφτες και κρατώντας μια πανάκριβη δερμάτινη τσάντα, η γνωστή παρουσιάστρια διασχίζοντας τους διαδρόμους με αέρα τράβηξε πάνω της τα βλέμματα σπουδαστών, γονέων και καθηγητών.

Ηταν η τελετή ορκωμοσίας της 23χρονης ετεροθαλούς αδελφής της Ειρήνης Καφούρου και φυσικά η σέξι Ελενα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Η μικρή κόρη της οικογένειας -από τον δεύτερο γάμο της μητέρας τους- που πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος, πόζαρε με ενθουσιασμό δίπλα στη διάσημη αδελφή της φορώντας τη γαλάζια τήβεννο.

Η Ελενα Παπαβασιλείου είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την Ειρήνη, με την οποία τη χωρίζουν δέκα χρόνια. Δεν θα ξεχάσει ποτέ πως στην ηλικία των 8 ετών ξυλοκοπήθηκε από μεγαλύτερα παιδιά του δημοτικού, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Η Ελενα είχε ξεκαθαρίσει την υπόθεση και έκτοτε μετατράπηκε σε φύλακα άγγελό της. «Οταν γεννήθηκε η Ειρήνη, αυτό που είπα στη μητέρα μου είναι ότι μου έκανε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Είπα ότι αυτό δεν είναι μωρό, είναι έρωτας» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα