Η Αφροαμερικανή που «απέλυσε» ο Τραμπ από reality είναι υποψήφια για την κυβέρνηση

18:05 5/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ Αφροαμερικανή που «απέλυσε» ο Τραμπ από reality είναι υποψήφια για την κυβέρνησηΠέμπτη, Ιανουάριος 5, 2017 - 18:04

Η Ομαρόσα Μάνιγκολντ (φωτό), γνωστή στις ΗΠΑ για τις συνεχείς «απολύσεις» της από το τηλεοπτικό παιχνίδι «The Apprentice», είναι υποψήφιο μέλος της κυβέρνησης του Ντόναλτ Τραμπ (φωτό), ο οποίος παρουσίαζε την εκπομπή.

Λέκτορας στο πανεπιστήμιο Howard

για branding και marketing, και πρώην υποψήφια στα καλλιστεία «Mrs America», η 42χρονη Μάνιγκολντ ήταν μία από τις γνωστότερες υποστηρίκτριες του Τραμπ στην αφροαμερικανική κοινότητα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Μάνιγκολντ, που κατάγεται από το Οχάιο, εργάζεται στον Λευκό Οίκο, καθώς έχει θητεύσει και στην κυβέρνηση Κλίντον (συγκεκριμένα, στο γραφείο του τότε αντιπροέδρου Αλ Γκορ).

Στην εκπομπή η Μάνιγκολντ κατάφερε να φτάσει στην ένατη εβδομάδα του σόου προτού την «απολύσει» ο Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό παιχνίδι έπαιξε έντονα ανταγωνιστικό ρόλο, «πατώντας επί πτωμάτων». Επέστρεψε στο σόου αρκετές φορές και έχει εμφανιστεί και σε άλλα ριάλιτι σόου.

Εγκριση
Η ίδια έχει υποστηρίξει τον Τραμπ και σε συνεντεύξεις της κατά την προεκλογική του εκστρατεία και έχει κρατήσει επαφή μαζί του, ενώ είχε επίσης υπηρετήσει στην προεδρική του καμπάνια ως διευθύντρια επικοινωνιών για τους Αφροαμερικανούς.
Την ίδια στιγμή, κυβερνητικό ρόλο για την κόρη του Ιβάνκα και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κάσνερ θέλει ο Ντόναλντ Τραμπ, που ενδέχεται να ζητήσει σχετική έγκριση από το Κογκρέσο. Το ζευγάρι έχει ήδη βρει κατοικία στην Ουάσινγκτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα