Η NASA ζητά υπάλληλο «πλανητικής προστασίας» με μισθό 160.000 € τον χρόνο

17:52 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ NASA ζητά υπάλληλο «πλανητικής προστασίας» με μισθό 160.000 € τον χρόνοΠέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 17:51

Θέλετε να σώσετε τον πλανήτη επιβλέποντας την... καθαριότητά του; Η NASA θα προσλάβει υπάλληλο «πλανητικής προστασίας» και προσφέρει στον ιδανικό υποψήφιο ετήσιο εισόδημα έως 160.000 ευρώ!

«Η πλανητική προστασία ασχολείται με την αποφυγή μόλυνσης από οργανικά και βιολογικά σκουπίδια κατά την ανθρώπινη και ρομποτική εξερεύνηση του Διαστήματος»,

όπως εξηγεί η αγγελία. Οποιος επιλεγεί θα πρέπει να εφαρμόσει τις πλανητικές πολιτικές για την προστασία του Διαστήματος, όπως προβλέπονται από τη NASA. Ειδικότερα, θα διασφαλίζει πως κανένα γήινο σκουπίδι δεν θα ταξιδεύει στο Διάστημα και προς άλλους πλανήτες αλλά και ότι κανένα εξωγήινο απόρριμμα δεν θα φτάνει στη Γη.

Iδανικός υποψήφιος

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία ενός έτους σε κυβερνητική θέση ευρύτερης μηχανικής ειδικότητας, να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, στην εκτέλεση ή στην επίβλεψη διαστημικών προγραμμάτων εθνικής σημασίας, να διαθέτει αποδεδειγμένες δεξιότητες διπλωματίας σε δύσκολες και πολύπλοκες πολυμερείς συνομιλίες και πτυχίο φυσικής επιστήμης ή μηχανικής ή μαθηματικών ή συνδυασμό εκπαίδευσης και εμπειρίας που ισοδυναμεί σε μια τέτοια ειδίκευση. Θα πρέπει να μπορεί να ταξιδεύει συχνά και να εξετάζει τα μέσα και τα εργαλεία εκτόξευσης πριν από αυτή.

Η NASA προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια και θα δέχεται αιτήσεις έως τις 14 Αυγούστου. Σπεύσατε!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα