Γυμνός άντρας, χτυπημένος και σε κατάσταση σοκ, εντοπίστηκε σε ερημική περιοχή του Πηλίου!

«Ο Θεός είναι μεγάλος» είπε σε αστυνομικούς που πλησίασαν και τον τύλιξαν με κουβέρτα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό ενός άντρα που βρέθηκε γυμνός, χτυπημένος και σε κατάσταση σοκ, μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή του Πηλίου! Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 48χρονο που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο οποίος εντοπίστηκε σε έναν αγροτικό δρόμο να τρέμει φοβισμένος και να αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις τους σχετικά με το τι του συνέβη.

Κάποιοι υλοτόμοι που εργάζονταν στο δάσος πάνω από το μοναστήρι της Μακρινίτσας, εντόπισαν τον άντρα και αρχικά προσπάθησαν να του μιλήσουν, αλλά εκείνος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Αφού δεν έβγαζαν άκρη και είδαν ότι ο άνθρωπος χρειαζόταν βοήθεια, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έφτασαν στο σημείο και όταν κατάφεραν να τον πλησιάσουν με τη βοήθεια ενός αγροτικού οχήματος τον άκουσαν να λέει: «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Αφού τον έβγαλαν σιγά σιγά από το αυτοκίνητό του μάρκας smart, τον σκέπασαν με κουβέρτες, καθώς κινδύνευε να πάθει υποθερμία, και τον μετέφεραν στη Μακρινίτσα, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σώμα του, σύμφωνα με το magnesianews.gr, είχε εκδορές, πιθανότατα από τα βάτα, γεγονός που δείχνει ότι ίσως περιπλανήθηκε γυμνός στο δάσος!

Για πολλή ώρα, οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση στο βουνό, τι του συνέβη και αν είχε συναντήσει κάποιον.

Ψυχιατρική κλινική

Όμως, ο άντρας δεν έδινε καμία απάντηση, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα ή κάποιο άλλο θέμα υγείας. Όμως, φτάνοντας στο νοσοκομείο, άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε ότι ζει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, έδωσε το όνομα της αδελφής του που μένει στην Κατερίνη, η οποία ενημερώθηκε και πήγε να τον παραλάβει. Ο 48χρονος διανυκτέρευσε στην ψυχιατρική κλινική, όπου θα εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα