Γιαγιούλα ξανάζησε τον εφιάλτη των ληστών με το σίδερο

18:35 8/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓιαγιούλα ξανάζησε τον εφιάλτη των ληστών με το σίδεροΠαρασκευή, Φεβρουάριος 8, 2019 - 18:33

❱❱ Με τις καταθέσεις αστυνομικών συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη των «ληστών με το σίδερο» που...

... εισέβαλαν τη νύχτα της 25ης Οκτωβρίου 2017 στο σπίτι της 86χρονης Δέσποινας Σκούρτη (φωτό), στην Κυψέλη, χτυπώντας την και καίγοντάς τη με το ηλεκτρικό σίδερο για να τους αποκαλύψει πού είχε τις

οικονομίες της.

Οπως κατέθεσε ένας εκ των αστυνομικών, η παρακολούθηση της συμμορίας είχε αρχίσει νωρίτερα από τη Γλυφάδα, αλλά έχασαν τα ίχνη τους. Ο ίδιος, όμως, εντόπισε τα οχήματα των δραστών στην Κυψέλη και μάλιστα τους είδε να βγαίνουν από το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι για να τους ακινητοποιήσει!

Με μοναδικό σθένος η 86χρονη παρέστη και στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, όπου βρέθηκε ακόμη μία φορά τετ α τετ με τους κακοποιούς που δεν δίστασαν να την κακοποιήσουν άγρια για να πετύχουν τον σκοπό τους. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών. «Του λέω “δεν έχεις μάνα;” Φώναζα και όσο φώναζα, εκείνος έμπηγε πιο πολύ το σίδερο στο χέρι μου!» περιέγραψε η 86χρονη, την οποία οι τρεις δράστες έκαψαν στο χέρι, στο πόδι και το στήθος, ενώ την ώρα που έφευγαν της είπαν ότι σε 10 λεπτά θα πέθαινε!

Keywords
Τυχαία Θέματα