Για τα σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς» τρέχουν με την WIND Running Team δημοφιλείς Έλληνες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓια τα σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς» τρέχουν με την WIND Running Team δημοφιλείς ΈλληνεςΤρίτη, Οκτώβριος 20, 2015 - 15:41

Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός- Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αθήνα 19 Οκτωβρίου 2015. Τα φιλανθρωπικά σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς» θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

10 δημοφιλείς ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι.

Οι Νίκος Αναδιώτης, Νίκη Κάρτσωνα Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Νικόλτσιου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νικολέττα Ράλλη, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, θα τρέξουν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον αγώνα δρόμου των 5χλμ, ως πρεσβευτές της WIND Running Team, στηρίζοντας το έργο των κοινωνικών φορέων «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς».

Το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987 και είναι το πρώτο σωματείο που συστάθηκε στην Αττική με σκοπό την προστασία και τη φροντίδα, όχι μόνο του άρρωστου ή κακοποιημένου παιδιού, αλλά και του παιδιού που κάτω από το όριο της φτώχειας. Αναλυτική περιγραφή όλων των ενεργειών http://filoitoupediou.gr.

Το «MDA Ελλάς» ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Με τις δωρεές, τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του σωματείου, την εθελοντική προσφορά, συμβάλλουν όλοι στην κοινωνική ευαισθητοποίηση αλλά και στην κάλυψη βασικών αναγκών. Το έργο του σωματείου αναλυτικά: http://mdahellas.gr.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό Σταθμό του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στον Κεραμεικό, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε: «Τη μεγάλη αυτή παγκόσμια ημέρα αθλητισμού, ιστορίας και πολιτισμού, στην WIND έχουμε έναν ακόμη λόγο να γιορτάζουμε. Γιατί παράλληλα έχουμε τη χαρά της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Από το 2011, ενισχύουμε φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας χρήματα εκ μέρους κάθε δρομέα της διοργάνωσης αλλά και των 1500 δρομέων της ομάδας μας WIND Running Team και των πρεσβευτών μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δέχτηκαν και φέτος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό. Ραντεβού την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στην εκκίνηση για το πιο ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι Του Παιδιού» κα Ιωάννα Παναγιωτίδου ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα την WIND για την εξαιρετική τιμή, να προβάλλει το έργο του Σωματείου μας, μέσα από μια τόσο σημαντική εκδήλωση της χώρας μας, που είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Στον Παιδικό Σταθμό του Σωματείου μας, η παρουσίαση της WIND Running Team, θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους μας. Η WIND όλα αυτά τα χρόνια πρωτοπορεί, εκφράζοντας έμπρακτα το ανεκτίμητο ενδιαφέρον της, για το παιδί που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και τη βοήθεια. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη θετική αξιολόγηση του έργου μας την φετινή χρονιά, από ένα τόσο σημαντικό υποστηρικτή, όπως η WIND». Τη στήριξη της στο έργο του σωματείου «Φίλοι του Παιδιού» μετέφερε και η βραβευμένη σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με το συνεργάτη της chef pâtissier Διονύση Αλερτά.

Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς κα Βάνα Λαβίδα επίσης ευχαρίστησε την WIND Running Team για τη συνεργασία και τη συμβολή της στο έργο του MDA Ελλάς και τόνισε: Μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η θέληση μπορεί να υπερνικήσει και τις πιο μεγάλες δυσκολίες. Σήμερα είναι μέρα χαράς για μας! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς και ας μην ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει πως τρέχεις …. αλλά γιατί….».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του εκπροσωπώντας τον ΣΕΓΑΣ, ο Γενικός Διευθυντής Αγώνων, κ. Μάκης Ασημακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο κοινωνικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, στην αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης που κάθε χρόνο παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις μέσω του θεσμού και τη συμβολή Υπεύθυνων εταιρειών όπως η WIND.

Επισκεφθείτε το κανάλι της WIND Hellas στο YouTube και δείτε το video https://youtu.be/MYZwvCSTwJ8 σχετικά με τη στήριξη των δύο κοινωνικών φορέων.

Μαραθώνιος της ΑθήναςΟι Φίλοι του ΠαιδιούMDA Ελλάς
Keywords
Τυχαία Θέματα