Φλωρινιώτης: Έχω να κάνω sex 20 χρόνια! Είναι απαραίτητο;

14:51 9/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣκεφτόμουν να πάρω βιάγκρα! Μετά λέω μην πάθω καμιά ανακοπή και γίνω ρεζίλιΦλωρινιώτης: Έχω να κάνω sex 20 χρόνια! Είναι απαραίτητο;Παρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 14:51

❱❱ Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για την αποχή του από την ενεργό δράση

Ποπό, τι καημός, τι σπαραγμός! Ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποκάλυψε, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, ότι έχει να κάνει σεξ 20 ολόκληρα χρόνια! Η μεγάλη φίρμα της νύχτας μίλησε αβίαστα για την ερωτική του ζωή, αναλύοντας μάλιστα το πρόβλημα της ταχύτατης εκσπερμάτωσης, ακόμα και το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του Μάχη.

«Πρώτα πρώτα είμαι άνθρωπος ενεργητικός και ό,τι κάνω το κάνω πολύ γρήγορα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο σεξ. “Τελείωνα” γρήγορα! Δεν προλάβαινα! Με τη γυναίκα μου, όταν κάναμε σεξ, ήθελα να την ευχαριστήσω και μόλις μου ερχόταν να “τελειώσω” σκεφτόμουν κηδείες, ακόμα και θλιβερά πράγματα της ζωής μου, για να μη συμβεί, ώστε να την ικανοποιήσω» είπε ο γνωστός showman στην κάμερα της εκπομπής «Ολα καλά», προκαλώντας... σεισμό στα social media.

«Είναι όλα στο μυαλό»

Με τον αυθορμητισμό ενός 20χρονου εγκλωβισμένου στο σώμα ενός 70άρη, ο τραγουδιστής με το ιδιαίτερο στιλ παραδέχτηκε πως πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που υπήρξε ενεργός ερωτικά!

«Εχω να κάνω σεξ 20 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει. Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο; Ούτε που το σκέφτομαι. Από τότε που χώρισα με τη γυναίκα μου, ούτε με ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι είναι όλα στο μυαλό» είπε χαμογελώντας και συνέχισε ατάραχος: «Καμιά φορά σκεφτόμουν να πάρω βιάγκρα. Μετά λέω μην πάθω καμιά καρδιά και γίνω ρεζίλι, να με βρουν πεθαμένο κι ότι έφυγα από το σεξ!».

Η ειλικρίνειά του δεν έχει... φραγμό, όπως και η καριέρα του. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραμένει στην πρώτη γραμμή, με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και με μια περιοδεία που θα ακολουθήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Χορεύει, τραγουδάει, διασκεδάζει τον κόσμο, χαρίζοντας ένα απίθανο θέαμα στους φανατικούς θαυμαστές του. Πίσω όμως από τα χαμόγελα κρύβεται ένας μοναχικός καλλιτέχνης.

«Δεν έχω σύντροφο. Τι να τον κάνω σε αυτή την ηλικία; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι μόνος μου, διότι από 16 χρόνων ήμουν δεσμευμένος και δεν έζησα την εφηβεία μου. Και χαίρομαι» παραδέχτηκε η μεγάλη φίρμα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα