Ερανος (!) για το μοντέλο με την κόκα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕρανος (!) για το μοντέλο με την κόκαΤετάρτη, Δεκέμβριος 13, 2017 - 17:53

❱❱ Η οικογένεια της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που συνελήφθη στην Κίνα, αδυνατεί να καλύψει το ποσό για την αμοιβή των δικηγόρων

Aπο την
Ντέμη Ντάβαρη

Η οικογένεια της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ ενώ μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης, κάνει έρανο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθεί η υπέρογκη αμοιβή των δικηγόρων από την Κίνα που θα την υπερασπιστούν.

«Τα έξοδα και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος υπερασπίζεται αφιλοκερδώς τη 19χρονη.
Mάλιστα, επισημαίνει ότι εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται ήδη στο πλευρό της 19χρονης Ειρήνης και οι γονείς της ζητούν την οικονομική συμπαράσταση του κόσμου, προκειμένου η κόρη τους να έχει μια αξιοπρεπή υπεράσπιση στον δικαστικό γολγοθά που έχει ανοιχτεί μπροστά της.

Λογαριασμός

«Η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα, στη Eurobank (IBAN:GR 280 260 725 0000 150 101 362 739) και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μια ευπρόσωπη υπεράσπιση» αναφέρει η ανακοίνωση του συνηγόρου της. Η ίδια η Ειρήνη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της ενώπιον της κινεζικής Δικαιοσύνης.

Η 19χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σπείρας που την εκμεταλλεύτηκε για να μεταφέρει τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου στις 27 Δεκεμβρίου.
Πριν από λίγες ημέρες Κινέζος δικαστής είχε απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες τη δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης της Ειρήνης, με το σκεπτικό ότι ως υπήκοος ξένης χώρας είναι ύποπτη φυγής.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα