Επαγγελματίας μοντέλο ο 17χρονος εγγονός του Μοχάμεντ Αλι

ΚΟΣΜΟΣΕπαγγελματίας μοντέλο ο 17χρονος εγγονός του Μοχάμεντ ΑλιΠέμπτη, Ιούνιος 16, 2016 - 16:14

O παππούς του δοξάστηκε στο ρινγκ, αλλά αυτός επέλεξε να γράψει τη δική του ιστορία στην πασαρέλα. Ο έφηβος εγγονός του Μοχάμεντ Αλι, ο Μπιάτζο Αλι Γουόλς, υπέγραψε συμβόλαιο με πολύ γνωστό πρακτορείο μοντέλων, που έχει έδρα το Ντάλας. Ο 17χρονος, που έχει ήδη ελκύσει το ενδιαφέρον με τις επιδόσεις του στο σχολικό ποδόσφαιρο, μπήκε στο ρόστερ του Wilhelmina Models, στο οποίο ανήκουν επίσης μεγάλα ονόματα της σοουμπίζ, όπως ο Νικ Τζόνας και η Ντέμι Λοβάτο.

Ο Αλι Γουόλς ανακοίνωσε το συμβόλαιό του στους 12.000 followers του γράφοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τη Wilhelmina Models! Σας ευχαριστώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί σας, παιδιά».

Ο γιος της Ρασίντα Αλι Γουόλς, κόρης του Μοχάμεντ Αλι από τον δεύτερο γάμο του με την Μπελίντα Μπόιντ, μπορεί επίσης να καυχιέται για τις πολλές προσφορές υποτροφιών που έχει από δεκάδες κολέγια, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων της Καλιφόρνιας και του Λούιβιλ. Οι κυνηγοί των πανεπιστημιακών ομάδων τον θεωρούν ένα από τα κορυφαία και ταχύτερα μπακ της χώρας του. Ο ίδιος αποδίδει την ταχύτητά του και τη δύναμή του στον παππού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα