«Εμφανίστηκε» ο... εγκρατής Γκαστόνε των Τρικάλων και «ξεπάρκαρε» τα 2.600.000 € που κέρδισε στο Τζόκερ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εμφανίστηκε» ο... εγκρατής Γκαστόνε των Τρικάλων και «ξεπάρκαρε» τα 2.600.000 € που κέρδισε στο ΤζόκερΠαρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019 - 17:48

❱❱ Ο υπερτυχερός του Τζόκερ του περασμένου Σεπτεμβρίου έβαλε τέλος στο μυστήριο με την τύχη των 2.600.000 ευρώ που έμεναν στα... αζήτητα, καθώς έκανε τελικά την εμφάνισή του για να εισπράξει το τεράστιο ποσό!

Φυσικά, δεν πήγε

ο ίδιος, αλλά ο δικηγόρος του, ο οποίος ανέλαβε να διεκπεραιώσει την ευχάριστη διαδικασία και την κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του νικητή. Ο νέος εκατομμυριούχος είχε παίξει ένα απλό δελτίο αξίας ενός ευρώ στο πρακτορείο των Ανδρέα Σιμορέλη - Αποστολίας Κολίτσα στα Τρίκαλα, ωστόσο οι ημέρες περνούσαν και ο νικητής δεν εμφανιζόταν.

Αυτό πυροδότησε ένα όργιο φημών γύρω από την ταυτότητα του υπερτυχερού, οι οποίες γίνονταν ολοένα πιο έντονες, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο «εγκρατής» που θα άφηνε «παρκαρισμένα» 2.600.000 ευρώ και θα συνέχιζε την καθημερινότητά του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Μάλιστα, όποιος έκανε γλέντι στην τοπική κοινωνία θεωρείτο αμέσως ο... σιωπηλός εκατομμυριούχος!

Τελικά, το κερδισμένο ποσό εισπράχθηκε και ο τυχερός μπορεί ύστερα από τόσους μήνες να απολαύσει την περιουσία του και να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα