Έμποροι ναρκωτικών σκότωσαν γιαγιά και αποκεφάλισαν τη 13χρονη εγγονή της

ΚΟΣΜΟΣΈμποροι ναρκωτικών σκότωσαν γιαγιά και αποκεφάλισαν τη 13χρονη εγγονή τηςΔευτέρα, Ιούλιος 16, 2018 - 18:53

❱❱ Οι διασυνδέσεις της γιαγιάς της με το καρτέλ ναρκωτικών του Ελ Τσάπο ήταν ο λόγος που 13χρονη από την Αλαμπάμα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.

Η Μαράια Λόπεζ και η 49χρονη γιαγιά της Οράλια Μεντόζα δολοφονήθηκαν στις 4 Ιουνίου, σε νεκροταφείο του Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, από τον 26χρονο Γιόνι Αγκουιλάρ και τον 34χρονo Ισραελ Παλομίνιο, οι οποίοι εμφανίστηκαν την Πέμπτη

στο δικαστήριο, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η Μεντόζα φέρεται ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον Παλομίνιο, ενώ, όταν δολοφονήθηκε, ζούσε με τον Αγκουιλάρ. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να τη βγάλουν από τη μέση όταν φοβήθηκαν ότι η Μεντόζα, η οποία ήταν μέλος του καρτέλ Σιναλόα, ίσως έδινε πληροφορίες στην αστυνομία, καθώς είχε αλλάξει κάρτα στο κινητό της και είχε στείλει μηνύματα σε άγνωστο αριθμό τις ημέρες που είχε γίνει έφοδος της αστυνομίας στηn Τζόρτζια. Οι δύο άνδρες ξύπνησαν γιαγιά και εγγονή, η οποία έπασχε από αυτισμό, μες στη νύχτα και με το πρόσχημα ότι αντιμετώπιζαν κίνδυνο τους είπαν ότι θα τις μετέφεραν σε ασφαλές μέρος. Τελικά τις πήγαν στο νεκροταφείο, όπου μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τη γιαγιά μπροστά στη Μαράια. Σύμφωνα με την κατάθεση του Αγκουιλάρ, ο Παλομίνιο στη συνέχεια τον ανάγκασε να σκοτώσει το κορίτσι, αποκεφάλιζοντας το, επειδή είχε δει τη δολοφονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα