Δωρεάν πορνό από τη Sirina μέχρι την κρίσιμη Κυριακή

SHOWBIZΔωρεάν πορνό από τη Sirina μέχρι την κρίσιμη ΚυριακήΠαρασκευή, Ιούλιος 10, 2015 - 15:05

Τζάμπα πορνό στον λαό δίνει ο Δημήτρης Σειρηνάκης από σήμερα, Παρασκευή, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, οπότε θα ξέρουμε όλοι πια αν η Ελλάδα θα παραμείνει ή όχι στη ζώνη του ευρώ. Ο παραγωγός ταινιών πορνό έκανε γνωστό πως όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας Sirina για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν επιλεγμένες ταινίες από τη μεγάλη συλλογή που φέρει την υπογραφή του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και «Ο υπουργός και η Βούλα Βαβάτση», ένα hardcore φιλμ που γύρισε ο παραγωγός και σκηνοθέτης πριν από πέντε χρόνια, κάνοντας το δικό το σχόλιο περί διαφθοράς στους κύκλους των πολιτικών.

Και «εξαγωγές»

Πέρα από το δωρεάν θέαμα που προσφέρει στους Ελληνες, στο πλαίσιο μιας δικής του «κοινωνικής πρόνοιας» στη δύσκολη αυτή περίοδο, ο Δημήτρης Σειρηνάκης κάνει και «εξωτερική πολιτική» μέσω της πορνογραφίας, έχοντας μάλιστα σε πρώτο πλάνο την Τζούλια Αλεξανδράτου. «Δείτε ελληνικό πορνό» είναι ο τίτλος της διεθνούς διαδικτυακής καμπάνιας που ξεκίνησε η Sirina με τη βοήθεια των συνεργατών της σε Γαλλία,
Αμερική και Ιταλία.

«Το σκεπτικό είναι να βοηθηθούν τα προϊόντα μας, οι ερωτικές ταινίες, αυτή την κρίσιμη στιγμή. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με χώρες στο εξωτερικό» εξήγησε ο ίδιος στην «Espresso», συμπληρώνοντας ότι είναι και αυτός ένας τρόπος επικοινωνίας ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα και να κινηθεί το χρήμα στην αγορά.

Οσο για την παρουσία της Τζούλιας στα πόστερ της καμπάνιας; Την επέλεξαν οι Γάλλοι μεταξύ των πρωταγωνιστριών της Sirina επειδή -όπως είπαν- είναι πανέμορφη.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Keywords
Αναζητήσεις
τσοντα δωρεαν, δωρεάν ταινίες πορνό σιρίνα
Τυχαία Θέματα