«Δωμάτια θυμού»: Ολα γυαλιά καρφιά (αντί 24 €) για να καλμάρουν τα νεύρα

ΚΟΣΜΟΣ«Δωμάτια θυμού»: Ολα γυαλιά καρφιά (αντί 24 €) για να καλμάρουν τα νεύραΔευτέρα, Νοέμβριος 28, 2016 - 17:30

Είστε θυμωμένοι; Αν ναι και έχετε 24 ευρώ διαθέσιμα, μπείτε στο «Δωμάτιο θυμού», κάνετε γυαλιά καρφιά για πέντε λεπτά ό,τι βρείτε μπροστά σας και φύγετε «άλλος άνθρωπος».

Τα «Δωμάτια θυμού» είναι έμπνευση της Αμερικανίδας Ντόνα Αλεξάντερ, έγιναν πραγματικότητα το 2011 και έκτοτε επεκτάθηκαν σε όλη την Αμερική, με χρεώσεις από 18 ως 470 ευρώ. Εντός του δωματίου ο πελάτης θα βρει από πληκτρολόγια, υπολογιστές, τηλεοράσεις έως κούκλες -ό,τι βάλει ο νους

του ή παραγγείλει- για να σπάσει.

Μάλιστα, εκτός από το να πετάξει πράγματα στον τοίχο, μπορεί να χρησιμοποιήσει ρόπαλα του μπέιζμπολ, μπαστούνια του γκολφ κ.λπ. Μαζί παρέχονται όλα τα προστατευτικά αξεσουάρ για να μην καταλήξει στο νοσοκομείο τραυματισμένος κατά λάθος.
Μπορεί μάλιστα να δώσει και παραγγελίες για πράγματα ή κούκλες που αναπαριστούν ένα δύστροπο αφεντικό, μια καταπιεστική σύζυγο ή φιλενάδα, μια κακιά πεθερά.

Επίσης, οι υπεύθυνοι μπορούν να στήσουν και σκηνικό ταινίας, ώστε ο πελάτης να αισθανθεί και να ξεσπάσει όπως ο πρωταγωνιστής.

Φαεινή ιδέα με χρυσές δουλειές, αφού υπάρχει και τετράμηνη λίστα αναμονής. Πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ η δουλειά σε όλα τα «δωμάτια» ανέβηκε κατακόρυφα από στρεσαρισμένους ψηφοφόρους. Οι συνεδρίες στο «Δωμάτιο θυμού» υποτίθεται πως έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα, οι ψυχολόγοι ωστόσο αντιδρούν αντιπροτείνοντας άλλους τρόπους διοχέτευσης του θυμού και του στρες, όπως διαλογισμό, ψυχοθεραπεία ή αυτοσυγκέντρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα