Διάσημα μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες της Κριθαριώτη στα βραβεία του British Fashion Council

SHOWBIZΔιάσημα μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες της Κριθαριώτη στα βραβεία του British Fashion CouncilΠέμπτη, Δεκέμβριος 13, 2018 - 16:44

❱❱ Η Σήλια Κριθαριώτη τράβηξε τα φλας με τις δημιουργίες της στο Royal Albert Hall, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία μόδας του British Fashion Council

Διάσημα μοντέλα, και όχι μόνο, βρέθηκαν στο πλευρό της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας φορώντας ρούχα από το ελληνικό ατελιέ της, σε μια από τις πιο λαμπερές βραδιές μόδας παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η Σήλια έντυσε τη διευθύντρια μόδας της βρετανικής «Vogue» Sarah Harris, η οποία είχε επιλέξει ρούχο της και στο πάρτι των BAFTA Awards, την ενδυματολόγο του μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικού «Tatler» Sophie Goodwin, την ελληνικής καταγωγής ροκ σταρ Marina (& the Diamonds), που την είχε εμπιστευτεί για μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στα Brit Awards, και τη γνωστή επιχειρηματία και fashion icon Ρόη Αποστολοπούλου.



Την υπογραφή-εγγύηση της Σήλιας Κριθαριώτη επέλεξαν επίσης για τη φαντασμαγορική βραδιά το μοντέλο εκ Γαλλίας Gabrielle Caunesil και ο γοητευτικός συνάδελφός της Oliver Cheshire, όπως και τα supermodels Josephine Skriver, Ana Beatris Barros και Cindy Bruna.

Σημειώνεται ότι η τελευταία συμπεριλήφθηκε στις πιο καλοντυμένες παρουσίες στο after party του Victoria’s Secret Show, φορώντας πάλι Celia Kritharioti Couture. Τα Fashion Awards του British Fashion Council έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία 29 χρόνια, με στόχο να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές όχι μόνο της βρετανικής μόδας, αλλά και όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά στην παγκόσμια fashion σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα