Χανιά: Γερμανίδα τουρίστρια απαιτούσε δωρεάν μετακίνηση από οδηγούς ταξί

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧανιά: Γερμανίδα τουρίστρια απαιτούσε δωρεάν μετακίνηση από οδηγούς ταξίΔευτέρα, Αύγουστος 21, 2017 - 18:02

Θρασύτατη Γερμανίδα τουρίστρια αξίωσε από δύο οδηγούς ταξί των Χανίων να τη μεταφέρουν δωρεάν στον προορισμό της, επειδή, όπως τους είπε, «η Ελλάδα μάς χρωστάει»! Η γυναίκα άφησε άναυδους τους ταξιτζήδες, ο ένας από τους οποίους την ανάγκασε να βγει από το όχημα και ο άλλος κάλεσε την Αστυνομία.

Η τουρίστρια

μπήκε στο πρώτο ταξί ζητώντας από τον οδηγό να τη μεταφέρει στον Πλατανιά από τη Δημοτική Αγορά Χανίων, όπου βρισκόταν. Η διαδρομή έχει συγκεκριμένη ταρίφα, όπως είναι αναρτημένες οι τιμές σε ειδικούς πίνακες σε όλες τις πιάτσες των ταξί. Οταν, λοιπόν, ο ταξιτζής την ενημέρωσε για το κόστος της διαδρομής, εκείνη απάντησε με αλαζονεία:

«Η Ελλάδα μάς χρωστάει και δεν πληρώνω τίποτα! Απαιτώ να με πάτε στον προορισμό μου. Κανονικά πρέπει να μας πηγαίνετε τσάμπα όπου θέλουμε»! Αναυδος ο οδηγός, της ζήτησε να κατέβει από το ταξί του και εκείνη -σαν να μην είχε συμβεί τίποτα- μπήκε στο... επόμενο ταξί της πιάτσας και ζήτησε από τον οδηγό να βάλει σε λειτουργία το ταξίμετρο. Φτάνοντας, όμως, στον Πλατανιά το ταξίμετρο είχε περάσει την καθορισμένη ταρίφα λόγω της κίνησης, η Γερμανίδα άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε στον οδηγό ότι τελικά θα πλήρωνε την ταρίφα. Ο ταξιτζής αντέδρασε και κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα η αγενέστατη αλλοδαπή να πληρώσει τελικά το ποσό που είχε γράψει το ταξίμετρο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα