«Μπλόκο» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον πατροκτόνο της Αντιπάρου

15:54 2/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Μπλόκο» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον πατροκτόνο της ΑντιπάρουΠέμπτη, Αύγουστος 2, 2018 - 15:48

❱❱ Ο 65χρονος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος και με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στην πλάτη

Ο ίδιος του ο γιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του 65χρονου επιχειρηματία που είχε βρεθεί πριν από περίπου δέκα μέρες στραγγαλισμένος και με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στην πλάτη στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Αγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο!

Οι υποψίες των αστυνομικών Αρχών έπεσαν από την πρώτη στιγμή στον γιο του 65χρονου Derek Arber (μικρή φωτό), ο οποίος όμως είχε προλάβει

να διαφύγει από το νησί και να φτάσει στην Ισπανία. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί βρισκόταν, χωρίς να το καταλάβει, υπό παρακολούθηση κι έτσι το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου, μόλις επέστρεψε στην Αθήνα και έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο ελληνικής υπηκοότητας και βρετανικής καταγωγής ξενοδόχος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της 21ης Ιουλίου μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε. Οπως διαπιστώθηκε, έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και κακώσεις από στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία, πατέρας και γιος καβγάδισαν άγρια σε εστιατόριο στο οποίο δείπνησαν, ενώ ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε και στο συγκρότημα των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου κατοικούσαν και οι ίδιοι. Με αυτά τα στοιχεία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον γιο του θύματος και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο πατροκτόνος είχε προλάβει να διαφύγει από το νησί και την ίδια μέρα αναχώρησε για την Ισπανία μέσω του «Ελ. Βενιζέλος», καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμη ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Αγνωστο γιατί, αποφάσισε να επιστρέψει και έτσι συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα