Μπλόκο σε τέσσερις ληστές στο Χαϊδάρι έπειτα από άγρια καταδίωξη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜπλόκο σε τέσσερις ληστές στο Χαϊδάρι έπειτα από άγρια καταδίωξηΤρίτη, Οκτώβριος 17, 2017 - 13:06

❱❱ Με χειροπέδες βρέθηκαν, έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη, τέσσερις ομογενείς, οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες της ένοπλης ληστείας που έγινε χθες το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Χαϊδάρι.

Ηταν γύρω στις 10.30 χθες, όταν ένας από τους ληστές μπήκε στο υποκατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κερασούντος 3 και Καραΐσκάκη και ακινητοποίησε τους

υπαλλήλους, απειλώντας τους με το όπλο που κρατούσε.

Στη συνέχεια, χωρίς να προλάβει κάποιος να αντιδράσει, ο κακοποιός άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, βγήκε βιαστικά έξω και επιβιβάστηκε σε μια μοτοσικλέτα, στην οποία τον περίμενε ένας συνεργός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι δύο κακοποιοί είχαν αναλάβει τον ρόλο των τσιλιαδόρων.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως από τους υπαλλήλους της τράπεζας και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να συλληφθούν οι ληστές, όπως και συνέβη. Οι τέσσερις δράστες βρίσκονταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Αρχών, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ένοπλες ληστείες. Μέχρι στιγμής, κρατούνται στην Ασφάλεια και ανακρίνονται τόσο για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Χαϊδάρι όσο και για άλλες παράνομες πράξεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα