Bγήκαν... από τα ρούχα τους στην εκστρατεία για το AIDS

SHOWBIZBγήκαν... από τα ρούχα τους στην εκστρατεία για το AIDSΔευτέρα, Νοέμβριος 30, 2015 - 15:12

«Αν ήμουν θετική στον HIV, θα σταματούσαμε να μαγειρεύουμε μαζί;», «Αν ήμασταν θετικοί στον HIV, θα πανηγύριζες την τρίτη θέση της χώρας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο;», «Αν ήμουν θετική στον HIV, θα με φιλούσες;», «Αν ήμουν θετικός στον HIV, θα γελούσες με τα αστεία μου;».

Επώνυμοι άνθρωποι του θεάματος αλλά και αθλητές πόζαραν δίπλα στο δικό τους μήνυμα, που αφορά τον ιό του AIDS, με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, παγκόσμια μέρα κατά της ασθένειας. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Καίτη Γαρμπή, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αποδέχτηκαν την πρόταση του Κέντρου Ζωής και φωτογραφήθηκαν για τη φετινή καμπάνια ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ζήτησε και από άλλους επωνύμους -και όχι μόνο- Ελληνες να... βγουν από τα ρούχα τους για τον ίδιο σκοπό. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Γιάννης Αϊβάζης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των συνολικά 56 ανθρώπων που στήθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Επιλογές», που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη.

Keywords