«Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» με... ολίγη από «Πετάει-Πετάει»

SHOWBIZ«Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» με... ολίγη από «Πετάει-Πετάει»Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 14:50

❱❱ «Πετάει-Πετάει» σε... άλλη παράσταση το επεισόδιο με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο

Ολος αυτός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ύστερα από τις καταγγελίες της ηθοποιού ότι της επιτέθηκε ο συμπρωταγωνιστής της φαίνεται ότι ενέπνευσε τον Αλέξανδρο Ρήγα και την ηθοποιό Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Τι

εννοούμε;

Στην παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που υπογράφει ο γνωστός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας και ανεβαίνει στο θέατρο Ριάλτο, ακούστηκαν την περασμένη Κυριακή ατάκες για τον Παπαγιάννη και το Χυτήριο. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου έκανε αναφορά στο θέατρο και στο άγριο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους συναδέλφους της.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν οι εξής: «Ποιος σε χτύπησε;», «Ποιος θέλεις να με χτυπήσει; Ο Παπαγιάννης;», όπως επίσης και η φράση «Τελείωνε, για μη γίνει εδώ μέσα θέατρο Χυτήριο».

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν ο Αλέξανδρος Ρήγας προσάρμοσε τους διαλόγους των ηθοποιών της παράστασης ούτως ώστε να τους δώσει μια... φρεσκάδα επικαιρότητας ή αν η Κωνσταντία και συνάδελφοί της από τον θίασο λειτούργησαν αυτοσχεδιαστικά, όπως συνηθίζεται σε πολλές παραστάσεις. Το βέβαιο είναι πως ο κόσμος «έπιασε» αμέσως το βιτριολικό αστείο και γέλασε με την καρδιά του. Πιθανότατα η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης να μην το θεωρήσουν και τόσο αστείο βέβαια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα