Αθηνά Πολίτη: Η καλλονή που είπε «όχι» στα reality επιβίωσης!

SHOWBIZΑθηνά Πολίτη: Η καλλονή που είπε «όχι» στα reality επιβίωσης!Παρασκευή, Ιανουάριος 26, 2018 - 17:06

❱❱ Η Αθηνά Πολίτη μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο Posidonio ετοιμάζεται για νέες μουσικές περιπέτειες

«Οχι» στα reality, «ναι» στη δισκογραφία! Η Αθηνά Πολίτη δεν αναζητά την πρόσκαιρη δημοσιότητα που έρχεται μέσα από τις εκπομπές τύπου «Survivor».

Στόχος της όμορφης τραγουδίστριας

είναι να έχει διάρκεια στον καλλιτεχνικό χώρο, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Απόδειξη;

Η αρνητική απάντηση που έδωσε πριν από λίγους μήνες στους ιθύνοντες γνωστού reality, οι οποίοι την προσέγγισαν για να πάρει μέρος. «Η Αθηνά, παρότι αγαπά τον αθλητισμό και γυμνάζεται καθημερινά, δεν αντέχει την πείνα και τις κακουχίες. Προτιμά να κάνει διακοπές στους εξωτικούς προορισμούς, όχι να ταλαιπωρείται» λέει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον της και συνεχίζει:

«Ωστόσο, ο πρωταρχικός λόγος που απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε από το reality είναι ότι από το περασμένο φθινόπωρο και μετά βρίσκεται στην αναζήτηση τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ της».

Δισκογραφία

Πράγματι, μετά το τέλος τον επιτυχημένων live εμφανίσεών της με τον Χρήστο Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο Posidonio η τραγουδίστρια με τους θερμόαιμους fans έχει θέσει ως επαγγελματική προτεραιότητά της να καταλήξει στα κομμάτια της δισκογραφικής δουλειάς της. Αλλωστε το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, το «Μη νοιάζεσαι», σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, πήγε πολύ καλά στα charts και στόχος της Αθηνάς είναι να συνεχίσει την καριέρα της με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και εξίσου σημαντικές συνεργασίες.

Η ίδια πάντως δεν πρόκειται να αποχωριστεί το κοινό της, αφού έχει αρκετές προτάσεις να εμφανιστεί σε νυχτερινά μαγαζιά. Σε αυτή τη φάση όμως το πιθανότερο είναι να επιλέξει να κάνει κάποιες live εμφανίσεις σε πόλεις της περιφέρειας, ούτως ώστε να μη δεσμευτεί με κάτι πιο μόνιμο, για να μπορέσει να ρίξει όλο το βάρος στο νέο δισκογραφικό βήμα της. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε μουσικά νέα της πολύ σύντομα.

Αθηνά ΠολίτηPosidonioδισκογραφίαrealitySurvivorΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα