Αρναούτογλου: «Προσεύχομαι για τον Κωνσταντίνο»

SHOWBIZΑρναούτογλου: «Προσεύχομαι για τον Κωνσταντίνο»Τετάρτη, Ιανουάριος 10, 2018 - 17:53

❱❱ Τρυφερό μήνυμα από Αρναούτογλου στον παλιό συνεργάτη τουπου δίνει μάχη στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «προσεύχεται και εύχεται» για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν συνέβη το τροχαίο ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Γρηγόρης,

που εκείνο το διάστημα έλειπε εκτός Ελλάδας, καθώς βρισκόταν στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», μίλησε χθες μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera για τον παλιό συνεργάτη του, στέλνοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.



«Πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Εγώ δεν ήμουν εδώ για να πω κάτι για τον Κωνσταντίνο, αν και με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα, γιατί συνεργαστήκαμε στο πρωινό. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσεύχεσαι ή να εύχεσαι. Οι συζητήσεις και οι κουβέντες δεν βοηθούν καθόλου. Λένε ότι οι γιατροί είναι χαρούμενοι. Μη λέμε πράγματα υπερβολικά, γιατί δεν ξέρουμε, αλλά το θαύμα γίνεται. Από ό,τι φαίνεται, πάνε όλα προς το καλύτερο. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα γλυκό παιδί, πολύ καλό παιδί. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσει η περιπέτεια με αυτό που έπαθε. Στέλνουμε τη δύναμή μας και την αγάπη μας» είπε, μεταξύ άλλων. Να θυμίσουμε ότι οι δύο παρουσιαστές συνεργάστηκαν τη σεζόν 2005-2006 στο πρωινό του Mega «Ομορφος κόσμος το πρωί».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα