Από το «Sex & the city» για κυβερνήτης της Ν. Υόρκης!

18:43 8/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑπό το «Sex & the city» για κυβερνήτης της Ν. Υόρκης!Πέμπτη, Μάρτιος 8, 2018 - 18:43

❱❱ Η Σίνθια Νίξον (που είναι παντρεμένη με γυναίκα) αντίπαλος του Κουόμο για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Από τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ στην πολιτική σκηνή ετοιμάζεται να μεταπηδήσει η Σίνθια Νίξον, η οποία φέρεται ότι σχεδιάζει την προεκλογική καμπάνια της για τη θέση της κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η τηλεοπτική Μιράντα του «Sex and the city», που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο θέατρο, θα επιχειρήσει να κονταροχτυπηθεί με τον νυν κυβερνήτη Αντριου Κουόμο στον πρώτο γύρο των εκλογών του Δημοκρατικού Κόμματος τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΝΥ1, που δημοσίευσε την είδηση, δύο σημαντικά στελέχη πίσω από την επιτυχημένη υποψηφιότητα του Μπιλ ντε Μπλάζιο στη δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2014 αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο και στην καμπάνια της Νίξον, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την υποψηφιότητά της.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε ωστόσο αφήσει να διαφανεί η πρόθεσή της μέσα από άρθρο της στο CNN, λίγο πριν από την ετήσια ομιλία για την Κατάσταση της Ενωσης του Τραμπ.

Η κοινότητα LGBT

Οπως είχε τονίσει, η ψήφος δεν είναι πλέον αρκετή απαιτείται ένας πιο ενεργός ρόλος στα πράγματα από τις κοινότητες που δεν εκπροσωπούνται επαρκώς στην κυβέρνηση, αναφερόμενη κυρίως στην κοινότητα των LGBT.

Μερικούς μήνες νωρίτερα, τον περασμένο Αύγουστο, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι πολύς κόσμος θα ήθελε από εκείνη να βάλει υποψηφιότητα «για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για το θέμα της εκπαίδευσης».

Τότε μάλιστα είχε κάνει την πρώτη «προεκλογική» επίθεσή της στον κυβερνήτη Κουόμο για το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα κονδύλια που προσφέρονται για τα σχολεία των φτωχότερων και των πλουσιότερων περιοχών.

Η Νίξον είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 2004, όταν ανακοίνωσε ότι είχε σχέση με την ακτιβίστρια πάνω σε θέματα εκπαίδευσης Κριστίν Μαρινιόνι, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφο και πατέρα των δύο παιδιών της Ντάνι Μόζις.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους Μαξ από τη Μαρινιόνι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα