Απαντες για ένα... ρεκτιφιέ από το κομμωτήριο της Καιτούλας!

16:59 2/9/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑπαντες για ένα... ρεκτιφιέ από το κομμωτήριο της Καιτούλας!Τρίτη, Σεπτέμβριος 2, 2014 - 16:53

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, που θα προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν από τον ΑΝΤ1. Οι συντελεστές έχουν μπει ξανά από χθες στο ιδιαίτερο πλατό. Το στόρι μάλιστα θυμίζει παλιές αξέχαστες εποχές της τηλεόρασης. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα. Από το κομμωτήριο

της Καιτούλας (Βασιλική Ανδρίτσου) θα περάσουν οι πάντες για ένα... ρεκτιφιέ!

Μάλιστα η ίδια, μιλώντας στην «Espresso», αναφέρει: «Πιστεύω ότι είναι από τα πιο ιδιαίτερα σενάρια του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. Οταν το πρωτοδιάβασα καταδιασκέδασα, αλλά και τις τρεις εβδομάδες που έχουμε κάνει γύρισμα βλέπω ότι το πράγμα πάει να απογειωθεί σε επικίνδυνο βαθμό, καθώς έχει μαζευτεί ένα πολύ ενδιαφέρον καστ. Εκτός από τον Παύλο Κοντογιαννίδη, στην παρέα μας είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, η Μαρία Κασσανδρή, η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η Παρθένα Χοροζίδου και ο πολυαγαπημένος μου Νίκος Μουτσινάς, που θα υποδυθεί τον άντρα μου».
Περιγράφοντας την υπόθεση της σειράς, που όπως εξηγεί της έχει χαρίσει «τον πιο τρελό ρόλο της καριέρας της», λέει: «Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κομμωτήριο το όποιο πάει να κλείσει λόγω κρίσης. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και η ιδιοκτήτρια του οικήματος σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες για να το κρατήσουν ανοιχτό. Η λύση που βρίσκουμε είναι να φέρουμε τον γοητευτικό Αντώνη Βλοντάκη και να τον ονομάσουμε μετρ Τζιοβάνι (ενώ δεν έχει καμία σχέση με κομμωτή), προκειμένου να μαζέψουμε τις γυναίκες. Κάπως έτσι αρχίζουν τα ευτράπελα».

«Πλούσια παραγωγή»

Σύμφωνα με όσα λέει η πρωταγωνίστρια, «η σειρά είναι γυρισμένη σε ένα πλατό, και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, γιατί σε αυτή την περίοδο της κρίσης ίσως είναι η πρώτη φορά τα τρία τελευταία χρόνια που γίνεται μια πλούσια παραγωγή. Είναι από τα πιο ωραία σκηνικά που έχουν φτιαχτεί για την ελληνική τηλεόραση, διά χειρός Λίας Ασβεστά».

Οσο για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μία ακόμη φορά θα υποδυθεί τον σύζυγό της; «Εχει τύχει να σταματήσουμε γύρισμα από τα γέλια, όπως και στην παράσταση. Στο θέατρο παίζαμε το ζευγάρι όπου εκείνος είχε το πάνω χέρι. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον έχω γνωρίσει και με το σίριαλ αλλά και με το θεατρικό που θα κάνουμε φέτος σε ένα έργο του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. Ο Αλέξανδρος είναι επίσης πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης εδώ και χρόνια και τώρα που θα βρεθούμε κι οι τρεις είναι μεγάλη χαρά για μένα».

Ο σκηνοθέτης της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Τρίχες», Αλέξανδρος Ρήγας, έχει επιστρατεύσει όλους τους καλούς φίλους του για να κάνει τη διαφορά. Πριν από λίγες μέρες πέρασε για μια αλλαγή στην... κουπ η Μαρία Μπεκατώρου, όμως μεγάλη επιτυχία είχε και το guest της Μαρίας Κορινθίου και του Μιχάλη Μαρίνου στον ρόλο μυστικών αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το στούντιο Αλφα στα Μελίσσια, θα παρελάσει από το πλατό πλειάδα μελών της showbiz για να τους «περάσει» τη ρίζα ο Τζιοβάνι (Αντώνης Βλοντάκης) και να τους κουρέψει ο Νίκος Μουτσινάς. Ανάμεσα σε άλλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μαρία Μπεκατώρου θα φιλοξενήσουν στο πλατό των «Καρντάσιανς» -σύμφωνα με το σενάριο- τους επιτυχημένους κομμωτές του κομμωτηρίου «Sex and the hair».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα