Άλλος για τη Μύκονο… Όλη η showbiz παραθερίζει στο κοσμοπολίτικο νησί

21:30 4/8/2020 - Πηγή: Espresso

Πορνοστάρ, πρώην δήμαρχοι (που είναι στην κοσμάρα τους), ηθοποιοί, μοντέλα, πρωταγωνίστριες σε ροζ βίντεο (που τραβήχτηκαν χωρίς τη θέλησή τους) και top models χαλαρώνουν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, που δεν θυμίζει σε τίποτα λόγω της πανδημίας το νησί που βούλιαζε από celebrities και κοινούς θνητούς. Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Ψινάκης!

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, που δείχνει να μην ιδρώνει το αυτάκι του από την κλήτευσή του από τον ανακριτή για απολογία στις 8 Σεπτεμβρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, εθεάθη στο Nammos Village μαζί με φίλους να απολαμβάνει το τσιγαράκι του. Ντυμένος στα μαύρα, βόλταρε στο εμπορικό κέντρο της Ψαρούς και είχε ψιλή κουβέντα με φίλους και γνωστούς.

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκεται για διακοπές και η 33χρονη πορνοστάρ Aletta Ocean. Η Ουγγαρέζα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, με χείλη «ροφού» από τις πλαστικές και στήθη «κανόνια» με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, έκανε τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» και, αφού οι αχτίδες του ήλιου «χάιδεψαν» το κορμί της, αποφάσισε να ανεβάσει στους λογαριασμούς της στα social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προτάσσοντας στον φακό το πλούσιο στήθος της!

Τις βουτιές της απόλαυσε επίσης η Ιωάννα Μπέλλα, που έχει «δέσει» για τα καλά στη Μύκονο! Η Σταρ Ελλάς 2018 «πιάστηκε» από την κάμερα του Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό μαζί με το σκυλάκι της, που δεν το άφηνε λεπτό από τα χέρια της.

Μπάστακας και η Barros

Μάλιστα, η ίδια δεν αποχωρίστηκε τον τετράποδο έρωτα της ζωής της ούτε όταν αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα. Αλλά και το top model Ana Beatris Barros, που είναι ερωτευμένη με το ασπρονήσι, που λέει και ο Γαλάτης, απόλαυσε την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές της, μαγνητίζοντας με την κορμάρα της τα βλέμματα των λουομένων! Για μπανάκι και για φαγητό όμως πήγε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της Ανδριάννα Φουστάνου και Χριστιάνα Μπέτα (με την τελευταία να έχει αφήσει πίσω της την περιπέτεια με τον Covid-19). Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής που είχε τις δυο κόρες της στο πλευρό της και δεν ενοχλήθηκε ούτε λεπτό από τη παρουσία των παπαράτσι που δεν την άφησαν σε ησυχία. «Παρέλαση» celebrities δεν είχαμε μόνο στις παραλίες του νησιού αλλά και στα σοκάκια, με τα Ματογιάννια, όπως είναι φυσικό, να έχουν την τιμητική τους. Εκεί εθεάθησαν Δήμητρα Αλεξανδράκη (με ράστα μαλλί αλά Μπομπ Μάρλεϊ) και Ιωάννα Τούνη που, όπως τα πάει, ο δήμαρχος θα της δώσει το χρυσό κλειδί της πόλης. Και οι δυο τους έδειχναν να είναι μες στην τρελή χαρά, έχοντας ξεχάσει τους εφιάλτες τους.

Η μεν Αλεξανδράκη το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο μάλιστα χειρουργήθηκε, η δε Τούνη το ροζ βίντεο η δημοσιοποίηση του οποίου την ανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση μετά δακρύων και λυγμών.

Στα Ματογιάννια έκαναν επίσης τις βόλτες τους πιασμένοι χεράκι χεράκι οι Σοφία Παθέκα και Λεωνίδας Παπασταύρου, ενώ οι τρεις καλές φίλες Νικολέττα Ράλλη, Σόφη Πασχάλη και Ηρώ Γάλλου με άκρως καλοκαιρινά looks χάρισαν τα χαμογελά τους στον φωτογραφικό φακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα