Αλεξάνδρα Ορφανού: Για άλλον έκλαιγε, με άλλον τα έφτιαξε

17:34 2/5/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑλεξάνδρα Ορφανού: Για άλλον έκλαιγε, με άλλον τα έφτιαξεΤετάρτη, Μάιος 2, 2018 - 17:33

❱❱ Στην αγκαλιά του ράπερ Tus η Ορφανού, που έδινε όρκους αγάπης στον Ανδρέα στο «Power of love»

Με άλλον αντάλλασσε όρκους αγάπης και με άλλον τα ’φτιαξε τελικά! Τι κι αν κύλησαν... ποτάμια τα δάκρυα της Αλεξάνδρας Ορφανού, καθώς αποχαιρετούσε τον Ανδρέα Aνδρεανό στο «Power of love». Τι κι αν στην έξοδό της από το σπίτι αντάλλαξαν από κοινού υποσχέσεις ότι θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού για να συνεχίσουν το τρυφερό love

story τους; Ολα ανατράπηκαν όταν η παίκτρια του reality του Σκάι συνάντησε τον ράπερ Tus - κατά κόσμον Χρήστο Τούση!

Η ωραία Αλεξάνδρα ή Αλεξία μπέρδεψε τους θαυμαστές της, αφού πριν από μία εβδομάδα φιλιόταν στα μπουζούκια με τον πρώην συμπαίκτη της και χθες πόζαρε με νάζι στην αγκαλιά του εκκεντρικού καλλιτέχνη της ραπ.

Τρυφερές πόζες

Οι δυο τους ανέβασαν στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες ποζάροντας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν μαζί, ερωτευμένους και αχώριστους.

Τα ενσταντανέ ξεσήκωσαν πόλεμο αντιδράσεων από τους χιλιάδες θαυμαστές της, οι οποίοι της καταλογίζουν απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Ανδρέα, που τον άφησε... μπουκάλα!

«Ντροπή σου. Επεσες στα μάτια μου», «Κρίμα για τις ψήφους που σου έδωσα. Φταίω γιατί άκουσα τον Ανδρέα και πίστεψα στα μάτια σου», «Power of πο@@@ας το κάγκελο», «Μια εβδομάδα πριν έλεγε “γυρίστε με πίσω, θέλω τον Ανδρέα” και μια εβδομάδα μετά τα έφτιαξε με τον Tus;» ήταν μερικά από τα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Αλεξάνδρα ΟρφανούTusΧρήστος ΤούσηςPower of LoveΑνδρέας Ανδρεανός
Keywords
Τυχαία Θέματα