Αδιανόητη τραγωδία στο Ρέθυμνο! Δύο αδελφές «έφυγαν» από την ίδια νόσο μέσα σε μια εβδομάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑδιανόητη τραγωδία στο Ρέθυμνο! Δύο αδελφές «έφυγαν» από την ίδια νόσο μέσα σε μια εβδομάδαΤετάρτη, Μάρτιος 28, 2018 - 16:18

❱❱ Η τραγική μοίρα χτύπησε διπλά μια πολύτεκνη οικογένεια στον Κάτω Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, που με διαφορά μιας μόλις εβδομάδας κήδεψε δύο αδελφές.

Η πρώτη πράξη της πρωτόγνωρης τραγωδίας παίχτηκε στις 19 Μαρτίου, όταν η οικογένεια Κιαγιά, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν την 29χρονη Κατερίνα, μητέρα τριών παιδιών, που κατέληξε ύστερα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της Μαρία, μόλις 35 χρόνων,

έδινε μια τιτάνια μάχη με αντίπαλο την ίδια νόσο στην Εντατική Μονάδα. Τελικά και εκείνη κατέληξε μία εβδομάδα αργότερα, στις 25 Μαρτίου, με τους γονείς και τα αδέλφια να ακολουθούν την ίδια ανεπιθύμητη διαδρομή έως την τελευταία κατοικία της, δίπλα στην αγαπημένη αδελφή της.

Την ίδια μέρα της δεύτερης απώλειας για την οικογένεια Κιαγιά η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις, καθώς ο μοναδικός αδελφός των άτυχων γυναικών είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα Περάματος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα