Αδιάκριτη «ακόλουθος» της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου τη ρώτησε αν είναι λεσβία

SHOWBIZΑδιάκριτη «ακόλουθος» της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου τη ρώτησε αν είναι λεσβίαΔευτέρα, Αύγουστος 20, 2018 - 15:34

❱❱ Πολλοί είναι οι celebrities που δέχονται καθημερινά κακεντρεχή, αδιάκριτα ακόμη και προσβλητικά σχόλια από τους followers τους στο Instagram.

Κάποιοι αδιαφορούν, άλλοι μπλοκάρουν τους αγενείς, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δεν αφήνουν τα σχόλια που τους ενοχλούν να... πέσουν κάτω. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου, η οποία ρωτήθηκε προκλητικά από διαδικτυακή «ακόλουθο» για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

«Είσαι λίγο λεσβία; Γιατί, αν είσαι, καλά κάνεις, απλά από περιέργεια ρωτάω» ήταν ακριβώς το σχόλιο-ερώτημα που της τέθηκε. Χωρίς να χάσει καιρό, η ηθοποιός τής έδωσε «πληρωμένη» απάντηση. «Είσαι λίγο αδιάκριτη και προκατειλημμένη; Γιατί, αν είσαι, δεν κάνεις καθόλου καλά, απλά για να το συνειδητοποιήσεις το λέω».

Εκείνη όμως συνέχισε πιο επιθετική: «Είσαι λίγο κομπλεξάρα και ψηλομύτα; Γιατί, αν είσαι, καθόλου καλά δεν κάνεις. Και από τη στιγμή που επιλέγεις ν' ανεβάζεις στο Instagram το 95% της ζωής σου, είναι απόλυτα φυσικό να δέχεσαι τέτοιου είδους μηνύματα». Η Ελένη, βέβαια, δεν πτοήθηκε και απάντησε ξανά: «Χωρίς να θέλω να σε ρίξω από τα σύννεφα, στο Instagram βλέπεις το 0,2 της ζωής μου, αλλά και το 100% να έβλεπες, η αδιακρισία λέγεται αδιακρισία και πάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα