Tweet της ΕΛ.ΑΣ. σε γονείς για να μην τρομοκρατούν τα πιτσιρίκια τους με «μπαμπούλες» αστυνομικούς

16:15 9/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖTweet της ΕΛ.ΑΣ. σε γονείς για να μην τρομοκρατούν τα πιτσιρίκια τους με «μπαμπούλες» αστυνομικούςΠέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 16:10

❱❱ Το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει στους γονείς η ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι οι αστυνομικοί δεν είναι «μπαμπούλες»!

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε χθες μέσω twitter η Αστυνομία ζητά από τους γονείς να μη χρησιμοποιούν τους αστυνομικούς για να τρομοκρατήσουν τα παιδιά τους, όταν εκείνα δεν είναι τόσο φρόνιμα και υπάκουα όσο οι ίδιοι επιθυμούν! «Αγαπητοί γονείς, δώστε στα παιδιά σας να καταλάβουν

ότι κανείς αστυνομικός δεν θα τα βάλει φυλακή αν δεν είναι φρόνιμα, αν δεν φάνε το φαγητό τους, αν δεν κοιμούνται το μεσημέρι» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση!

Στόχος της εν λόγω ανάρτησης είναι να αποτρέψει το αίσθημα φόβου των παιδιών προς τους αστυνομικούς, καθώς εξαιτίας απερίσκεπτων απειλών των γονιών τους καταλήγουν συχνά να ταυτίζουν τα όργανα της τάξης με... αδίστακτους τιμωρούς! Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει ότι στόχος είναι τα παιδιά να απευθύνονται στην Αστυνομία όταν κάτι τα φοβίζει και όχι να είναι οι αστυνομικοί αυτό που πρέπει να φοβούνται!

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η επίμαχη προτροπή είναι μάλλον βάσιμη, καθώς αρκετοί γονείς, όταν τα... βρίσκουν σκούρα με τα παιδιά τους, εξαπολύουν την τρομερή απειλή «αν δεν είσαι καλό παιδί, θα έρθει να σε πιάσει ο αστυνομικός»!

Keywords
Τυχαία Θέματα