O Τζον Στάμος γυμνός στα 54α γενέθλιά του!

ΚΟΣΜΟΣO Τζον Στάμος γυμνός στα 54α γενέθλιά του!Τρίτη, Αύγουστος 22, 2017 - 18:03

Πού... γράφει τον χρόνο θέλησε προφανώς να μας δείξει ο ελληνικής καταγωγής διάσημος ηθοποιός Τζον Στάμος, ο οποίος επέλεξε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για τις ευχές τους για τα 54α γενέθλιά του αναρτώντας στο Instagram φωτογραφία που επιτρέπει μια κλεφτή ματιά στα καλοσχηματισμένα οπίσθιά του. «54 και καθαρός. Ευχαριστώ για τις ευχές!» έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

Η επιλογή της λέξης «καθαρός» δεν αφορούσε μόνο το γεγονός ότι στη φωτογραφία ο σταρ φαίνεται ότι κάνει ντους μέσα σε μια φυλλωσιά, αλλά και στο ότι είναι καθαρός από ουσίες, αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πέρυσι, κατάφερε να νικήσει το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ, αφού μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης μετά τη σύλληψή του να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος.



Ο Στάμος φρόντισε να τροφοδοτεί συνεχώς με φωτογραφικό υλικό τους followers του την ημέρα των γενεθλίων του, αφού ανέβασε επίσης φωτογραφία από την παιδική ηλικία του, αλλά και ένα story που έδειχνε ότι μέρος των εορτασμών ήταν και μια θεραπεία καθαρισμού προσώπου.
Ο Τζον Στάμος, που από το 1998 ως το 2005 ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Ρεμπέκα Ρόμιν, έχει τώρα σχέση με την επίσης ηθοποιό Κέιτλιν Χιου, που είναι 20 χρόνια μικρότερή του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα