O... πληγωμένος Αλβάρο «πικαρει» την Αθηνά Ωνάση!

SHOWBIZO... πληγωμένος Αλβάρο «πικαρει» την Αθηνά Ωνάση!Σάββατο, Ιανουάριος 13, 2018 - 15:30

❱❱ Ο Αλβάρο, που ετοιμάζεται για γάμο, πικάρει τη χρυσή κληρονόμο με «στιγμές ευτυχίας» στο Instagram

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος βρίσκεται σε πανικό μετά τον παγκόσμιο διασυρμό του που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την πολυετή σχέση που διατηρούσε με τη Βελγίδα

καλλονή, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση.

Τόσο ο Βραζιλιάνος ιππέας όσο και η γοητευτική σύντροφός του Ντενίζ Σεβέρο αναρτούν συνεχώς στο Ιnstagram φωτογραφίες τους από προσωπικές στιγμές τους, με τον Αλβάρο να δηλώνει για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς: «Ομορφή μου, αγάπη μου. Κάθε νέα χρονιά που γιορτάζω δίπλα σου αξίζει περισσότερα από όλα όσα πέρασα χωρίς εσένα. Είσαι η αγάπη της ζωής μου»!

Με μια αινιγματική ανάρτηση του Ντόντα στο Ιnstagram στις 25 Νοεμβρίου είχαν φουντώσει οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης τους, καθώς είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με δύο κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας και ένα ψεύτικο κόκκινο τριαντάφυλλο, που παραπέμπει σε εντυπωσιακή θήκη μονόπετρου. Ηδη ξένα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται και να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέσα στους επόμενους μήνες.

Ερωτική σχέση

Από την άλλη, όσο κι αν πικράθηκε από τις αποκαλύψεις για την παράνομη ερωτική σχέση του πρώην άνδρα της, η Αθηνά Ωνάση αισθάνεται πλέον δικαιωμένη και ανακουφισμένη ως γυναίκα, αφού με την απόφαση του δικαστηρίου στο Βέλγιο, όπου συζητήθηκε το διαζύγιό της, ο Αλβάρο όχι μόνο δεν κατάφερε να διεκδικήσει τα χρηματικά ποσά που διεκδικούσε (άγγιζαν τα 700.000.000 δολάρια, βάσει υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), αλλά αρκέστηκε στο ένα δέκατο.

Η άπιστη ζωή του Βραζιλιάνου playboy τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου τους, του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμα και τα 11.000.000 δολάρια που προέβλεπε το προγαμιαίο συμβόλαιό τους! Το μόνο που κατάφερε -και αυτό μετά τη συγκατάθεση της Αθηνάς- είναι να μπορεί να βλέπει το αγαπημένο του άλογο Κορνέττο Κ. και να προπονείται με αυτό ύστερα από κάποιο διάστημα. Ετσι, δεν είναι απίθανο σε κάποιους από τους επόμενους αγώνες στους οποίους θα λάβει μέρος να εμφανιστεί με το άλογο που του χάρισε κορυφαίες επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Το μοναδικό θέμα που απασχολεί αυτή την εποχή τη «χρυσή» κληρονόμο, πέρα από τις πωλήσεις των σπιτιών που είχε αγοράσει ενώ ήταν παντρεμένη και έχουν ανακοινωθεί από την περασμένη άνοιξη (ανάμεσα σε αυτά, και η έπαυλη στο Ganzendreef του Βελγίου) είναι η επιστροφή της στα αθλητικά δρώμενα με επιδόσεις που θα τη φέρουν ξανά ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη με τους κορυφαίους ιππείς του κόσμου.

Την αρχή υπολογίζει να κάνει τον ερχόμενο Ιούνιο στους αγώνες που φέρουν το όνομά της, «Athina Οnannis horse show 2018», στο Σεν Τροπέ. Το μοναδικό αγκάθι στη ζωή της είναι η υγεία του αγαπημένου από τα παιδικά χρόνια της αλόγου, το οποίο είναι μεγάλης ηλικίας και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μυασθένειας. Οι γιατροί τη συμβουλεύουν να του κάνει ευθανασία για να το απαλλάξει από τους πόνους, κάτι που εκείνη προς το παρόν αρνείται.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα