O ηθοποιός Φώτης Σπύρος έγινε ρεσεψιονίστ

SHOWBIZΟ γκέι σύντροφος και το λάθοςO ηθοποιός Φώτης Σπύρος έγινε ρεσεψιονίστ Πέμπτη, Αύγουστος 24, 2017 - 15:05

Εμαθε τη... δουλειά στο «Κόκκινο δωμάτιο» και τώρα ανέλαβε καθήκοντα ρεσεψιονίστ στη δική του πανσιόν! Ο Φώτης Σπύρος, ύστερα από 25 καλοκαίρια με θεατρικές υποχρεώσεις, αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελείται από οκτώ ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στην Εύβοια.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετείχε στην επιτυχημένη κωμική σειρά των σεναριογράφων Αλέξανδρου

Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, μπορεί να μη φοράει τη στολή του γκρουμ, όμως εξυπηρετεί προσωπικά τους ενοικιαστές και φροντίζει για τα πάντα, ακόμη και για τις ηλεκτρολογικές ανάγκες που προκύπτουν.

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Εχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες» λέει ο ίδιος με ενθουσιασμό στην «Espresso».

Και συνεχίζει: «Αν χρειαστεί, κάνω και τον ρεσεψιονίστ! Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν, μου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό...” Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός! Για μερικά δευτερόλεπτα πέφτει σιωπή, αλλά μετά γέλια και χαρές» αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός «Τάσος» από το «Κόκκινο δωμάτιο».

Δύο χρόνια μετά τον χαμό του πατέρα του, ο Φώτης Σπύρος αποφάσισε να δώσει ένα χεράκι βοήθειας στη μητέρα του Αναστασία και στην πανσιόν που φέρει το όνομά της «Cavo Anastazia». «Ηθελα πολύ να ξεκουράσω τη μαμά μου και κυρίως να μείνω μαζί της για να με χαρεί και να τη χαρώ. Στην πραγματικότητα, κάνω τις πρώτες διακοπές μου ύστερα από 25 χρόνια στο θέατρο και είναι το καλύτερό μου» αναφέρει.

Η Λία Βίσση, ο Τάσος Κωστής, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και πρόσφατα ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μερικοί από τους φίλους του ηθοποιού που φιλοξενήθηκαν στην κουκλίστικη πανσιόν και λάτρεψαν τα πεντακάθαρα νερά της ξακουστής παραλίας του Αγιόκαμπου.

Παράδεισος

«Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έμενε (και) τους χειμώνες ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις. Εδώ έγραφε με την ησυχία του. Παρότι το χωριό διαθέτει πορθμείο που συνδέεται ακτοπλοϊκά με τη Γλύφα Φθιώτιδας, αποτελεί έναν παράδεισο με πολύ φρέσκο ψάρι και οικονομικές ταβέρνες» δηλώνει ο ηθοποιός. «Εδώ έχω άπειρο χρόνο και νιώθω γαλήνιος, δυνατός και αποφασιστικός. Είναι ο ιδανικός τόπος για όνειρα, αλλά και σχέδια ζωής και δουλειάς. Ετοιμάζω την επιστροφή μου στο σανίδι τον χειμώνα με έναν μονόλογο σκηνοθετημένο από έναν εξαιρετικό δημιουργό, το όνομα του οποίου θα μπορώ να ανακοινώσω σε μία εβδομάδα. Παράλληλα, τρέχω μια παιδική παράσταση, τα “Παραμύθια των αδελφών Γκριμ”, σε σκηνοθεσία δική μου, με εμένα πρωταγωνιστή και ένα καστ που κλείνεται αυτές τις ημέρες» καταλήγει.

Ο γκέι σύντροφος και το λάθος

Ο Φώτης Σπύρος ξαναβρήκε τον εαυτό του. Κάνει χιούμορ, γελάει με την καρδιά του και θυμίζει μικρό παιδί σε ξέγνοιαστες διακοπές. Η προσωπική του ζωή έχει αλλάξει. Οχι, δεν παντρεύτηκε και ούτε σκοπεύει, τουλάχιστον άμεσα. «Είμαι μόνος. Χώρισα οριστικά πριν από μερικούς μήνες από τον άνθρωπο που το 2015 έκανα σχέδια γάμου και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Δυστυχώς, η δημοσιοποίηση του γεγονότος ήταν λάθος μου. Προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις, σχόλια και ακολούθησαν ένα σωρό γεγονότα που με πλήγωσαν» λέει.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός πριν από δύο χρόνια προκάλεσε μεγάλο ντόρο στη showbiz όταν αποκάλυψε ότι είναι γκέι και πως θα παντρευόταν τον κατά 21 χρόνια νεότερο σύντροφό του στη Νέα Υόρκη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα