Mαρία Σιδηροπούλου έστησε τον γαμπρό για μία ώρα λόγω «Ζορμπά»

SHOWBIZ Mαρία Σιδηροπούλου έστησε τον γαμπρό για μία ώρα λόγω «Ζορμπά»Πέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 14:44

❱❱ Ησαΐας VS Ζορμπάς... σημειώσατε ένα

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν αντίξοες την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η Μαρία Σιδηροπούλου και ο αγαπημένος της Αρσένης Αλιπραντής δεν πτοήθηκαν και παντρεύτηκαν στην Πάρο με παπά και με κουμπάρο!



Το πρώην μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συνεργασία του με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα με τον γοητευτικό

επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο κυκλαδίτικο νησί.
Λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε την ώρα που είχε προγραμματιστεί ο γάμος η μελαχρινή καλλονή τήρησε και με το παραπάνω το έθιμο που θέλει τη νύφη να καθυστερεί να φτάσει στην εκκλησία.



Τι εννοούμε; Με την ελπίδα ότι θα σταματούσε η βροχή, άργησε μία ολόκληρη ώρα να φτάσει στο παρεκκλήσι της Αγίας Αννας. Με το που εμφανίστηκε όμως έκανε τόσο τον γαμπρό όσο και τους καλεσμένους να τα χάσουν, καθώς έλαμπε από ομορφιά μέσα στο υπέροχο νυφικό της. Το ζευγάρι απόλαυσε τη μαγεία του γαμήλιου μυστηρίου και την ώρα που ο ιερέας είπε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η Μαρία δεν πάτησε το πόδι του Αρσένη.

Αμέσως μετά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε και δεύτερο: τα βαφτίσια του μονάκριβου γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιάννης από τον παππού Αλιπραντή. Στη συνέχεια οι νιόπαντροι με το νεοφώτιστο και τους καλεσμένους τους διασκέδασαν στο ξενοδοχείο του γαμπρού, όπου οργανώθηκε ένα πάρτι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα