Hi-tech sex στην τουρνέ της Πάολα!

ΚΟΣΜΟΣHi-tech sex στην τουρνέ της Πάολα!Τρίτη, Μάρτιος 14, 2017 - 19:05

Η Σαουλίνο, που περιοδεύει στην Ιταλία για να ικανοποιήσει όποιον ψήφισε «όχι» στο δημοψήφισμα του Ρέντσι, σκοπεύει να συναντήσει στο κρεβάτι τον Σκοτσέζο που έχει βιονικό πέος

Τον άντρα με το βιονικό πέος έχει βάλει στο μάτι η 27χρονη που περιοδεύει στην Ιταλία, προσφέροντας σεξουαλική ικανοποίηση στους άντρες που ψήφισαν «όχι» στο δημοψήφισμα του Ματέο Ρέντσι για αλλαγές στο Σύνταγμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Πάολα Σαουλίνο, η οποία σκοπεύει να περιοδεύσει και στη Βρετανία, θέλει να προσφέρει στοματική «απόλαυση» στον Σκοτσέζο Μοχάμεντ Αμπάντ, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να τη συναντήσει.

Από τον Δεκέμβριο, που η Ιταλίδα μοντέλο ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 πόλεις της Ιταλίας και την ξεκίνησε για να τηρήσει την προεκλογική υπόσχεσή της, έκανε, όπως υποστηρίζει, στοματικό σεξ σε 400 άντρες. Τώρα σκοπεύει να κάνει ανάλογη περιοδεία και στο Ηνωμένο Βασίλειο και, όπως αποκαλύπτει στην «Daily Star», αυτό που θα ήθελε περισσότερο είναι να προσφέρει σεξουαλική απόλαυση στον Αμπάντ. «Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο να χρησιμοποιήσω τις δεξιότητές μου πάνω του» εκμυστηρεύτηκε, εξηγώντας ότι δεν έχει δει ποτέ βιονικό πέος.

«Διασκεδαστική εμπειρία»

«Ισως είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από τα φυσιολογικά πέη» είπε, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως το στοματικό σεξ μαζί του θα είναι «μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία».

Από την πλευρά του, ο 45χρονος Αμπάντ από το Εδιμβούργο, ο οποίος πέρυσι έκανε σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του με την 35χρονη συνοδό κυριών Σάρλοτ Ρόουζ, δήλωσε έτοιμος να συναντήσει τη Σαουλίνο. «Θα τη συναντήσω, γιατί όχι;» δήλωσε, σημειώνοντας ότι δεν λέει «όχι» σε τίποτα.
Οπως αναφέρεται στην «Daily Star», η Ιταλίδα ετοιμάζει περιοδεία και στις ΗΠΑ, καθώς ο 50 Cent δημοσίευσε φωτογραφίες της στο facebook και εκείνη έσπευσε να δηλώσει ότι θέλει να τον συναντήσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα