H «Βερβερίτσα» στον... πάγο από το λουμπάγκο του Μουτσινά

SHOWBIZH «Βερβερίτσα» στον... πάγο από το λουμπάγκο του ΜουτσινάΠέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 - 12:37

❱❱ Ο Νίκος Μουτσινάς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα με τη μέση του

Χθες, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της παράστασης «Βερβερίτσα» στο θέατρο Βρετάνια ούτε αυτή την εβδομάδα.

Παρότι από τη Δευτέρα 11

Φεβρουαρίου επέστρεψε τηλεοπτικά και παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή του «Για την παρέα» στο Open, φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να φέρει εις πέρας και τα υποκριτικά του καθήκοντα επί σκηνής.

Αφόρητοι πόνοι

Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα έπαθε λουμπάγκο. Λίγο πριν από την έναρξη του θεατρικού έργου που υπογράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Σολωμού, ένιωσε αφόρητους πόνους στη μέση, που τον ανάγκασαν να σταματήσει κάθε προσπάθεια να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ακύρωσε τις προγραμματισμένες παρατάσεις και την εκπομπή της Παρασκευής. H νέα εβδομάδα βρήκε τον Νίκο Μουτσινά στη θέση του στον αέρα του καναλιού Open, αλλά το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς ακόμη και θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο εκτός θεάτρου και αυτήν την εβδομάδα. Να ευχηθούμε περαστικά και σιδερένιος!

Keywords
Τυχαία Θέματα