H εγγονή της Ζωίτσας στο σανίδι για χάρη του Λαζόπουλου

SHOWBIZH εγγονή της Ζωίτσας στο σανίδι για χάρη του ΛαζόπουλουΤετάρτη, Μάιος 23, 2018 - 17:53

❱❱ Η Ζένια Μπονάτσου στο καστ του «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανεβάζει στο σανίδι την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη! Οπως έχει γίνει γνωστό -και προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη-, ο ταλαντούχος δημιουργός θα μεταφέρει τον Οκτώβριο στο θέατρο Ηβη

τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1963 «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Επέλεξε, λοιπόν, τη Ζένια Μπονάτσου για να υποδυθεί μία από τις συμμαθήτριες της Λίζας Πετροβασίλη! Μετά την ανακοίνωση πριν από λίγες μέρες ότι η Κατερίνα Γερονικολού θα «ντυθεί» τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο Ορέστης Τζιόβας αυτόν του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έγιναν γνωστά τα ονόματα των κοριτσιών που θα σταθούν δίπλα στην πρωταγωνίστρια και ανάμεσα σ’ αυτά φιγουράρει το όνομα της 22χρονης εγγονής της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και κόρης του Βλάση Μπονάτσου.



Οσο για τα υπόλοιπα κορίτσια; Είναι όλα τους «φρέσκα» πρόσωπα, πολύ ταλαντούχα, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική. Πρόκειται για τις Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Ελευθερία Παρασκευά, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Ηρώ Μακρή, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Αναστασία Σκοπελίτη και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από χθες άρχισε και η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση, που αναμένεται να είναι ένα από τα hits του θεατρικού χειμώνα. Τη διασκευή, σκηνοθεσία και επιμέλεια του έργου έχει αναλάβει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος στοχεύει να ζωντανέψει τη χρυσή εποχή του ελληνικού θεάτρου με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα