Gay sex στην TV μεταξύ μουσουλμάνων

ΚΟΣΜΟΣΟι τηλεθεατές του «American Gods» τα είδαν όλαGay sex στην TV μεταξύ μουσουλμάνωνΠέμπτη, Μάιος 18, 2017 - 14:20

Μάρτυρες της πιο ερωτικής σκηνής ομοφυλοφιλικού σεξ στην ιστορία της τηλεόρασης μεταξύ δύο μουσουλμάνων ανδρών ήταν οι λάτρεις της σειράς «American Gods», οι οποίοι επαίνεσαν τα τέσσερα λεπτά που διήρκεσε η σκηνή της πράξης ανάμεσα στον Σαλίμ και τον Τζίνι ως «ρομαντική», «τρυφερή», «αισθησιακή» και «διεγερτική».

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή στο αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι Starz οι θεατές είδαν τους πρωταγωνιστές Μούσα Κρες και Ομίντ Αμπταχί, οι οποίοι ενσαρκώνουν τον Τζίνι ή Ιφρίτ, μυθική φιγούρα στην αραβική και την ισλαμική μυθολογία, και τον Νεοϋορκέζο μικροπωλητή Σαλίμ, αντίστοιχα, να απολαμβάνουν μια σκηνή έντονα παθιασμένου σεξ σε όλο το μεγαλείο του και με τα πέη τους σε κοινή θέα.

Κορύφωση της σκηνής, ο «οργασμός φωτιάς» του Τζίνι. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί νωρίτερα όταν ο Τζίνι πήρε στο ταξί του τον Σαλίμ για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο που διέμενε στη Νέα Υόρκη, όπου και τον ακολούθησε.

Η σκηνή υμνήθηκε στα social media και από κριτικούς, όπως ο Αμπραχαμ Ρίσμαν των «New York Times», ενώ ο Κρες, μιλώντας στην DailyMail.com, δήλωσε κατάπληκτος από τη συντριπτικά θετική απόκριση του κόσμου.

«Είναι συγκινητικό. Μια φιλόξενη αγκαλιά για τον Neil Gaiman και το έργο του» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη σεξουαλική σκηνή που γύριζε, γεγονός που έγινε εύκολα, γιατί με τον Ομίντ είναι «10 χρόνια φίλοι».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso