Espresso Girl ζευγάρι με πρόεδρο κόμματος

SHOWBIZEspresso Girl ζευγάρι με πρόεδρο κόμματοςΠαρασκευή, Οκτώβριος 20, 2017 - 15:19

❱❱ Το κορίτσι «πειρασμός» Εύα Κυριάκου έκλεψε την καρδιά του Κύπριου πολιτικού και αρχηγού του...

Πρώην Espresso Girl και νυν τραγουδίστρια στην αγκαλιά προέδρου κόμματος! Την πλάκα της ζωής τους έπαθαν οι θαυμαστές της Εύας Κυριάκου, όταν χθες έκαναν τον γύρο των social media

φωτογραφίες της με τον Κύπριο πρόεδρο του ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - παρακλάδι της Χρυσής Αυγής, που μπήκε στο κυπριακό Κοινοβούλιο το 2016) Χρίστο Χρίστου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καλλονή με το πληθωρικό μπούστο είναι ζευγάρι με τον βουλευτή εδώ κι έναν χρόνο περίπου, και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Λευκωσία.

Οι κοινές έξοδοί τους είναι σπάνιες, καθώς η «καυτή» Εύα και το πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το κορίτσι «πειρασμός», φιλοξενούμενο στη στήλη της εφημερίδας μας «Εspresso Girl» τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε σκιαγραφήσει το προφίλ του άνδρα που θα μπορούσε να την γοητεύσει: «Να έχει έντονη προσωπικότητα και να είναι αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης».

Η «Εύα Diva» -όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά- έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τελικό της Κύπρου για τη Eurovision 2015 με το τραγούδι «Come and fight for freedom», και, μολονότι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον διαγωνισμό, κέρδισε αναγνωρισιμότητα και τον τίτλο του sexy girl.
Δύο χρόνια νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει έντονα τα media λόγω της σχέσης που διατηρούσε τότε με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Η γνωριμία τους ήταν ξαφνική και για μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν το ειδύλλιό τους σαν επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η αυτοκτονία του αδελφού του τραγουδιστή είχε φρενάρει τα σχέδιά τους για την ηχογράφηση ενός δυναμικού ντουέτου.

Εύα ΚυριάκουΕΛΑΜΧρίστος ΧρίστουDivaΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα