Botox και νήματα για τον Παπανώτα, που έγινε «Μπραντ Πιτ»

14:28 6/3/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Κάθε μέρα θα χάνω έναν χρόνο» είπε ο Παπανώτας Botox και νήματα για τον Παπανώτα, που έγινε «Μπραντ Πιτ»Τρίτη, Μάρτιος 6, 2018 - 14:28

❱❱ «Νόμισα ότι καλημέρισα τον Μπραντ Πιτ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας τα... αποκαλυπτήρια του (φρέσκου!) Δημήτρη Παπανώτα!

«Εκανε ολική αναστήλωση την Παρασκευή! Εκανε botox, νήματα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αυτοπροτάθηκε σε όσους ήθελαν να τον αναλάβουν και να του χαρίσουν το ελιξήριο

της νεότητας» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Happy Day» και τράβηξε το σεντόνι με το οποίο τον είχε καλύψει!

Νέα μόδα

Τότε, ο συμπαρουσιαστής της πήρε τον λόγο και μίλησε για τα οφέλη της τεχνολογίας, καθώς ενέδωσε κι αυτός στα νήματα, στη νέα μόδα στον χώρο της αισθητικής.

«Δείτε φρεσκάδα. Δείτε ομορφάδα. Στην αρχή φοβόμουν λίγο. Ημουν νευρικός. Δεν πονάει. Λιγότερο από ένα τατουάζ πονάει. Διαρκεί 20 λεπτάκια. Δεν έβαλα ενέσιμα. Εκανα νηματάκια και το μποτοξάκι μου εδώ. Μου έκανε και τη διορθωτική. Γιατί στα botox υπάρχει και διορθωτική. Τα αποτελέσματα θα φαίνονται και τις επόμενες ημέρες. Κάθε μέρα θα χάνω έναν χρόνο» είπε ο Παπανώτας και οι συνεργάτες του τον χειροκρότησαν και του τραγούδησαν το σουξέ του Πάνου Κιάμου «Ολοκαίνουργιος»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα