Big Brother: Η Βασιλική Χάνου άδειασε τον «αντιδήμαρχο»: «Δεν πρόκειται ποτέ ξανά στη ζωή μου να του πω “καλημέρα”» (video)

Μετά την αποχώρησή της από το «Big Brother», η Βασιλική Χάνου βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» και μίλησε για την μικρή εμπειρία που αποκόμισε από το σπίτι του «Μεγάλου αδερφού» αλλά και για την αντιπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του πρώην συμπαίκτη της, Χρήστο Μακρίδη, γνωστό και ως «Αντιδήμαρχο».

«Είναι προφανές πως έξω δε θα χαιρετήσω τον Χρήστο. Ούτε ένα γεια. Εγώ στον Χρήστο δεν πρόκειται ποτέ ξανά στη ζωή μου να πω “καλημέρα”, γιατί

ένα βράδυ που καθόμασταν στην πισίνα και η Αφροδίτη μας έκανε και γελούσαμε με την καρδιά μας, τον άκουσα να λέει “τι κάνω εγώ εδώ μέσα; Δε μπορώ να ακούω ούτε το γέλιο της”.

Το γέλιο της Αφροδίτης. Για οποιονδήποτε και να το έλεγε. Όταν δε μπορείς να ακούσεις τη χαρά του άλλου, κάτι δεν πάει καλά. Μετά από αυτό δήλωσα πως δε θα του πω ούτε “καλημέρα”. Πήγα και του το είπα αυτό. Και η πρώτη του αντίδραση ήταν πως δεν το είπε. Θα επικεντρωθώ εκεί. Πως αυτός ο άνθρωπος δε μπορούσε να αντέξει τη χαρά κάποιου ανθρώπου που δεν είχε πειράξει κανέναν ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα