Τσιρίλο: Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου

11:52 30/8/2013 - Πηγή: TNSite
Πεπεισμένος ότι θα βιώσει ξανά όμορφες στιγμές με τη φανέλα της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως η επιστροφή του στην «Ένωση» ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, ευχαριστώντας όλους στην ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Ακόμη, ο Τσιρίλο αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι εύκολο, ωστόσο πρόσθεσε πως πρέπει να φανούν δυνατοί και… πεινασμένοι για τον στόχο τους

που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη άνοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για την επιστροφή του

«Όταν έφυγα απ' την ΑΕΚ πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάποια μέρα, αν όλα πήγαιναν καλά, θα γινόταν πραγματικότητα το όνειρό μου να επιστρέψω.

Σήμερα μπορώ να πω ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι η ομάδα, ο πρόεδρος, ο προπονητής και όλοι οι υπόλοιποι, μου έδωσαν την ευκαιρία και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την ΑΕΚ

«Για μένα η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτή τη στιγμή αρχίζει απ' το μηδέν. Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θα πρέπει να δώσουμε ό, τι καλύτερο έχουμε για να πετύχει η ομάδα. Σίγουρα γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού φόρεσα τη φανέλα της ομάδας και είχα υπέροχα χρόνια.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα περάσω ξανά όμορφα χρόνια μ' αυτή τη φανέλα. Σίγουρα πιστεύω ότι τίποτα δε θα είναι εύκολο και όλοι πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, αφού στη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ "δυνατοί", επειδή ναι μεν είμαστε η ΑΕΚ, αλλά πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε "πεινασμένοι" για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα