Θέλει να κρατήσει Παπαδόπουλο και Βαϊρουά

11:14 25/4/2013 - Πηγή: TNSite
Τρόπους να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους Παπαδόπουλο και Βαϊρουά αναζητούν στον Πανθρακικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχουν αρχίσει και καταστρώνουν στον Πανθρακικό από την στιγμή που η ομάδα έχει κερδίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης θα έχει συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη για να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας του την νέα

αγωνιστική σεζόν.

Και οι δύο πλευρές το επιθυμούν αλλά και όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Ταυτόχρονα με το θέμα του προπονητή θα δρομολογηθούν και οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών. Με δεδομένο ότι όλα τα συμβόλαια είναι μονοετή και εκπνέουν τον ερχόμενο Ιούνιο, άπαντες θα περάσουν την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για συζητήσεις, αλλά το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Μαραμά Βαϊρουά, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος της φετινής πορείας του Πανθρακικού.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μία δεδομένη δυσκολία, πέραν της οικονομικής, και είναι η οικογένεια. Ο Βαϊρουά, πατέρας πέντε παιδιών, είναι δύσκολο να μείνει για ακόμα μία σεζόν στην Κομοτηνή με την οικογένειά του και προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στη Γαλλία.

Ο «Παπ», από την άλλη, ξαναέφτιαξε το όνομά του ωστόσο προτεραιότητά του είναι να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Συνεπώς αυτή τη στιγμή η αποχώρησή τους φαντάζει πιο πιθανό ενδεχόμενο από την παραμονή τους, ωστόσο ο Πανθρακικός θα το παλέψει για να τους κρατήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα