Τα ζώδια σήμερα 23/09/2013

04:01 23/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο, αγαπητέ Κριέ. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Αν πάλι

είσαι μόνος σου, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει με τη μορφή κάποιου ατόμου που γνωρίζεις από παλιά. Ωστόσο, μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λανθασμένες μεθόδους και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορεί να προκύψουν εντάσεις σήμερα, φίλε Ταύρε, και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και μην κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η μέρα σε βοηθάει να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες σου, φίλε Δίδυμε. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή, φίλε Καρκίνε. Άλλωστε, έχεις ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, αγαπητέ Λέων, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι μόνος σου, είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις, φίλε Λέων, και αν δεις τα πράγματα με ψυχραιμία, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, μπορούν να ξεπεραστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο και ανήσυχο, αγαπητέ Παρθένε. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακούσεις ή όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Για σένα που είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις ακόμη μία φορά.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Πάντως είσαι σε μια καλή μέρα και αυτό σε βοηθάει να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι μόνος, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου, σου φέρνουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις γίνει περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου. Καμιά φορά, η διπλωματία είναι σωτήρια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη μέρα, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση, φίλε Σκορπιέ. Φέρσου ώριμα, για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Αν είσαι μόνος, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε καλά, φίλε Τοξότη, εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου και την ένταση που νιώθεις. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και να ακούσεις και τη δική του άποψη. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Αξιοποίησε την.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, εσύ που είσαι Τοξότης, σήμερα θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλησε στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην είσαι απόλυτος. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Αιγόκερων, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς, αγαπητέ Υδροχόε. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου με κάθε αφορμή. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, αλλά και να κάνεις σχέδια για το μέλλον, φίλε Υδροχόε. Αν δεν έχεις κάποιο μόνιμο δεσμό, η μέρα θα φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Ακόμη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην αναβάλλεις κάποιες αποφάσεις, τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικά είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα, φίλε Ιχθύ. Αν δεν έχεις σχέση, αρκεί να αποκαλύψεις την τρυφερότητά και τον ερωτισμό σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στα επαγγελματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση, θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα