Σήμερα τελειώνει του Ιμπαγάσα

11:01 6/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μία ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα για έναν χρόνο.

Πρόθεση των Πειραιωτών εδώ και αρκετό καιρό ήταν να κρατήσουν τον Αργεντινό χαφ τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν.

Για αυτό τον λόγο συναντήθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης

με τον 34χρονο παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αν και η διοίκηση υπογράμμιζε πως δεν συζήτησαν για το οικονομικό.

Αυτό θα γίνει σήμερα στη νέα κουβέντα που θα έχουν ο «Κάνιο» με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν για ποσά άνω του 1 εκατ. ευρώ και πρέπει να αντιληφθεί ο Ιμπαγάσα ότι δεν θα είναι πλέον βασικός. Θα μπορεί να αγωνιστεί σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να «χτιστεί» πάνω του η ομάδα.

Αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές, με τόσο ισχυρή προσωπικότητα, δεν αποδέχονται εύκολα ότι δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι στη σημερινή συνάντηση όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και ο Αργεντινός θα κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πειραιά.

Τι γίνεται με τον Τζεμπούρ

Δεν υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αν και υπήρξε σχετική πληροφορία πως είχε προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν αποκλείεται, όμως, αυτό να γίνει σήμερα και ο Γαλλοαλγερινός φορ αναμένεται αύριο να είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον υπάρχει από την Τουρκία και τη Ρωσία, χωρίς να έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, ακούγονται πολλά ονόματα για την αντικατάσταση του διεθνούς άσου, εφόσον εκείνος αποχωρήσει τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για τους Μπιάνκι (έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο), Βαλντές (μάλιστα σε προσιτή τιμή) και τους Πέτριτς (που παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από θετικός για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα).

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα