Παπανδρέου σε Βενιζέλο: Κανένας δεν μιλά εξ ονόματός μου

17:28 30/4/2013 - Πηγή: TNSite

Αιτία της συνάντησης, που κράτησε 50 λεπτά, ήταν το μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με μαύρη τρύπα στο κόμμα και για πολυέξοδα ταξίδια του Γιώργου Παπανδρέου, την περίοδο που ήταν πρόεδρος.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, καθώς την ώρα που οι αποκαλύψεις για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι συνεχείς, οι εργαζόμενοι στο κόμμα παραμένουν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο Γιώργος Παπανδρέου,

εξέφρασε την ενόχλησή του (Sic), για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για "φαγοπότι" στο ΠΑΣΟΚ και είπε στον κ. Βενιζέλο ότι δεν υπάρχουν στελέχη, τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και πολύ περισσότερο να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισήμανε την ανάγκη εφαρμογής αυστηρών κανόνων στην οικονομική διαχείριση. Επίσης, έχει δώσει εντολή πριν υποβληθεί η έκθεση των έξι μεγάλων ελεγκτικών εταιριών που έχουν κληθεί να ελέγξουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, να συμμετάσχουν στη διαδικασία όλοι όσοι αναμίχθηκαν στη διαχείριση τα προηγούμενα χρόνια.

Κύκλοι της Ιπποκράτους, σημειώνουν ότι ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 (που έφτασε στα 116,5 εκ) σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης κατά 90%, (από περίπου 22 εκατ. στα περίπου 2,5 εκατ. που είναι ούτως ή άλλως εκχωρημένα στις τράπεζες) αφήνει το ΠΑΣΟΚ με μηδενική ουσιαστικά επιχορήγηση, προκειμένου να καλύπτει τις λειτουργικές του δαπάνες.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα