Ο Μαντσίνι δεν προτίθεται να φύγει από την Αγγλία

19:07 11/6/2013 - Πηγή: TNSite
Το όνομά του έχει ακουστεί για τον πάγκο πολλών ομάδων. Η Μονακό και η Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γαλλία και η Ρόμα από την Ιταλία, είναι ανάμεσα στους συλλόγους που φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως, δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Αγγλία, όπως αποκαλύπτει η «Sunday Mirror», επικαλούμενη δημοσιογραφική πηγή μέσα από το στενό περιβάλλον του Ιταλού τεχνικού.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Μαντσίνι

αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο, μια κίνηση που δείχνει πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία ή να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία στη Γαλλία. Ο Ιταλός, με την αγορά αυτή, θέλει να δείξει πως πρόθεσή του είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στην αγγλική πρωτεύουσα, περιμένοντας πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η «Sunday Mirror» επικαλείται ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του Μαντσίνι, σύμφωνα με την οποία ο Ιταλός δεν πρόκειται να αποδεχθεί πρόταση από ομάδα εκτός Αγγλίας. «Ο Ρομπέρτο δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Αγγλία, μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει να του δοθεί μία ακόμα ευκαιρία στην Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να αποδείξει κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά φίλος του Μαντσίνι.

Μένει να δούμε αν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, πράγματι, δεν θέλει να αφήσει την Αγγλία και η αγορά του σπιτιού στο Λονδίνο αποτελεί ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες… τόσο εντός, όσο και εκτός του Νησιού.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα