Νέα υπηρεσία ενημέρωσης του IAB Hellas για τα μέλη του

20:37 4/2/2014 - Πηγή: TNSite
To IAB Hellas, στην προσπάθειά του για αμεσότερη και σφαιρικότερη ενημέρωση των μελών του, προχωρά σήμερα στην έκδοση εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου με τις σημαντικότερες διεθνείς ειδήσεις του χώρου. Το δελτίο θα εκδίδεται κάθε Παρασκευή, μια υπηρεσία αποκλειστικά προς τα μέλη του.

Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στη διαμόρφωση της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των μελών, στέλνοντας τις ειδήσεις

που θεωρείτε πως θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση στο [email protected].

Το ΙΑΒ Hellas (Interactive Advertising Bureau – Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας) ιδρύθηκε το 2001 και από τότε αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές του digital και interactive marketing.

Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 80 μέλη, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της digital αγοράς.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του έγκειται στο γεγονός πως το ΙΑΒ εκφράζει και αποτελείται από εταιρείες από όλους τους τομείς της digital & interactive αγοράς, ήτοι διαφημιζόμενους, traditional & digital agencies, media shops και άλλους ενδιάμεσους στην αλυσίδα (ad networks), online media που δέχονται διαφήμιση αλλά και τρίτους στην αλυσίδα του digital advertising, όπως παρόχους τεχνολογίας (ISP’s, Ad Servers, Mobile Marketing, Digital Signage) και εταιρείες ερευνών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα